Ylioppilaskunnan kesä 2021

TREYn hallitus lomailee 19.6.–1.8. ja työntekijät pääasiassa heinäkuussa. Kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteyksissä help@trey.fi.

Kesäloma-aikoina palvelutiskimme toimivat seuraavasti:

  • Keskustakampuksen palvelupiste on suljettuna 4.6. alkaen 1.8. asti. Keskustakampuksen pakettiauto ei ole käytettävissä kesällä.
  • Hervannan kampuksen palvelupiste on suljettuna 18.6. alkaen 1.8. asti. Pakettiauto on opiskelijoiden käytettävissä, ja pakettiauton avaimien nouto tapahtuu Hervannan kampuksen palvelupisteeltä maanantaisin ja torstaisin. Lisätietoja pakettiauton lainaamisesta löydät TREYn nettisivuilta. Peräkärry on käytössä kesän aikana ja sen avainten noudon voi sopia maanantaiksi tai torstaiksi.
  • Hervannan palvelutiskin puhelinta ja help@trey.fi-sähköpostia seurataan myös kesällä.

Lukuvuoden alettua pyrimme avaamaan palvelupisteet normaalisti, jolloin opiskelijakortit ja lukuvuositarrat saa palvelupisteiltämme (lukuvuositarrat myös opintotoimistosta). Kiinnitämme erityistä huomioita jonotuskäytänteisiin ja ohjeistuksiin palvelupisteillä. Opiskelijakorttiin voi saada tarran etänä postittamalla opiskelijakortin ja palautuskuoren toimistosihteerille. Jos haluat hoitaa tarran postin kautta, ole ensin yhteydessä sähköpostilla help@trey.fi. Huomioithan, että toimiston loma-ajat saattavat aiheuttaa viivästyksiä.

Uusi opiskelija! Huomioithan, että opiskelijakorttitilauksia voi tehdä vasta 5.8. jälkeen, sillä jäsenyystiedot päivittyvät opiskelijarekisteriin vasta elokuun alussa. Varmimmin opiskelijakorttitilaus menee läpi, kun teet sen 5.8. alkaen.