Ylioppilaskunnan toinen toimintavuosi lähestyy! – Annika Nevanpää TREYn puheenjohtajaksi 2020

Tampereen ylioppilaskunnan edustajisto kokousti eilen 26. marraskuuta syyskokouksen merkeissä ja valitsi ensi vuoden toimijat tänään 27. marraskuuta järjestäytymiskokouksessaan.

Edustajisto hyväksyi syyskokouksessa ylioppilaskunnan toimintasuunnitelman, joka rakentuu seitsemästätoista ensi vuonna toteutettavasta projektista. Yhteisöllisyyden rakentaminen, toiminnan vakiinnuttaminen ja vaikuttamistyö sekä korkeakouluyhteisön ajankohtaisten teemojen osalta että pitkäjänteisesti korostuvat ensi vuoden toiminnassa. Tampereelle syntyy ensi vuonna myös uusi ylioppilasmedia, jonka kehittely aloitetaan päätoimittajan rekrytoinnilla alkuvuodesta. Hyväksytty talousarvio tukee ja antaa raamit toimintasuunnitelmatyön toteuttamiselle. Huomioitavaa talousarviossa on, että perustutkinto-opiskelijoiden jäsenmaksu nousee kolmella eurolla.

Edustajisto valitsi tänään järjestäytymiskokouksessaan itselleen uuden puheenjohtajiston, edustajiston alaisten valiokuntien jäsenet sekä ylioppilaskunnan puheenjohtajan ja hallituksen ensi vuodelle. Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Adam Zeidan (MEMES), 1. varapuheenjohtajaksi Merve Caglayan (Vihreä lista) ja 2. varapuheenjohtajaksi Iiris Taubert (Proka).

Hallintovaliokuntaan valittiin kustakin ylioppilaskunnan edustajistoryhmästä yksi edustaja, ja edustajisto nimitti Aliisa Toivasen (Sity) sen puheenjohtajaksi. Talousvaliokuntaan hallituksen esityksen mukaisesti Eero Vehka-aho (puheenjohtaja), Kalle Tuunanen, Masi Kajander, Lassi Mäkinen, Tiina Mikkonen, Sanni Nyyssönen ja Tommi Kukkonen. Kunniavaliokuntaan kutsutaan hallituksen esityksen mukaisesti Ville Korpiluoto (puheenjohtaja), Tuire Jalaskoski, Paula Nykänen, Suvi Parhankangas, Juha Köykkä, Eero Vehka-aho ja Tuomas Rissanen.

Ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi valittiin 4. vuosikurssin hallintotieteiden opiskelija Annika Nevanpää, joka on toiminut tänä vuonna ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä vastuualueinaan koulutuspolitiikka ja kansainvälisyys.

Olen todella innoissani siitä, että pääsen johtamaan TREYtä uudelle vuosikymmenelle ja toiseen toimintavuoteen! Tämän vuoden hallitus on tehnyt mahtavaa työtä ylioppilaskunnan rakentamisen eteen, ja tästä on hyvä jatkaa yliopistoyhteisömme ja vaikuttamistyömme kehittämistä. Meillä on hyvä porukka kasassa ensi vuodelle ja en malta odottaa, että pääsemme aloittamaan työskentelyn yhdessä työntekijöiden kanssa!”, hehkuttaa vastavalittu puheenjohtaja Nevanpää. Nevanpään hallitukseen vuodelle 2020 valittiin Julius Haapakoski, Ville Jäppinen, Tuomas Kauppinen, Anriika Kauppi, Ella Meriläinen, Aleksi Niemi, Noora Tapio, Iiris Taubert ja Salla-Mari Palokari. Hallitus järjestäytyy myöhemmin tänä vuonna. Edustajisto valitsee tammikuun kokouksessaan uuden edustajiston 2. varapuheenjohtajan Taubertin tultua valituksi hallitukseen. Onnea kaikille valituille ja kiitokset kaikille hakijoille!

TREYn ensi vuoden hallitus ja edustajiston puheenjohtajisto