Etsimme TREYn edustajia Tietoarkiston neuvottelukuntaan

Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto perustettiin Tampereen yliopiston yhteyteen opetusministeriön päätöksellä. Uudessa Tampereen yliopistossa Tietoarkiston tehtävä on määritelty seuraavasti:
”Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto on yliopiston valtakunnallista tehtävää hoitava erillisyksikkö, joka arkistoi ja välittää jatkokäyttöön sähköisiä tutkimus- ja kulttuuriperintöaineistoja.”

Tietoarkisto on Tampereen yliopistolle osoitettu valtakunnallinen erityistehtävä. On tärkeää, että Tietoarkiston palveluja hyödyntävällä tiedeyhteisöllä ja muilla yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus seurata ja arvioida palvelujen kehitystä ja toimintaa.

TREY etsii yhtä varsinaista jäsentä ja yhtä varajäsentä neuvottelukuntaan ylioppilaskunnan edustajiksi. Edustajilta odotetaan sitoumusta kahden vuoden toimikaudelle ja raportointia ylioppilaskunnalle neuvottelukunnan toiminnasta. Edustajien odotetaan omaavan perustiedot Tietoarkistosta ja osaavan edustaa neuvottelukunnan kokouksissa ylioppilaskuntaa. Edustajien toimikausi alkaa rehtorin päätöksestä syksyllä ja päättyy 31.12.2021. Neuvottelukunta kokoontuu pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa.

Hakeminen tapahtuu halloped.fi-sivuston kautta täällä.
Hakukuulutuksen tehtävään pääset lukemaan täältä.

Lisätietoja edustajan paikasta voi kysyä TREYn koulutuspoliittiselta asiantuntijalta, Tiia Virtaselta. (Yhteystiedot)