Järjestö, on aika ilmoittaa Wapputapahtumia!

Oispa Wappu! Wappu lähestyy jo huimaa vauhtia! Wappu ei kuitenkaan olisi mitään ilman järjestöjen huikeita tapahtumia, joten ilmoittakaa Wapputapahtumanne 20.3. klo 23.59 mennessä. Wapputapahtumat ilmoitetaan Google Formsissa sijaitsevan tapahtumakilkkeen kautta.

Mikäli järjestöltänne tulee useampi kuin yksi tapahtuma, täyttäkää jokaiselle tapahtumalle oma lomake. Ilmoittakaa ensisijaisen päivämäärän lisäksi myös vaihtoehtoinen ajankohta tapahtuman järjestämiselle, jotta vältämme päällekkäisyydet. Ilmoittamalla tapahtuman ylioppilaskunnan Wappukalenteriin, sitoudutte alla oleviin kohtiin.

2022 Kriteerit Wappukalenteriin

Tapahtumassa noudatetaan AVIn ohjeistuksia koronarajoituksista. Tutustu TREYn koronaohjeistukseen tapahtumista järjestöille ja opiskelijoille omasta artikkelistaan.

Tapahtumassa noudatetaan TREYn yhdenvertaisuusperiaatteita sekä TREYn turvallisen tilan periaatteita. Molemmat dokumentit löytyvät Ohjaavat dokumentit -sivulta.

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan ja opiskelijoiden moninaisuus, kuten eri tutkinto-ohjelmat, sukupuoli ja muut vastaavat tekijät, huomioidaan mahdollisimman hyvin.

Häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot tulee olla mainittuna tapahtuman yhteydessä.

Etätapahtumissa järjestämisalustan on oltava mahdollisimman helppokäyttöinen.

2022 Kriteerit Teemunkierrokselle

  • Wappukalenterin kriteerit
  • Tapahtumaa järjestettäessä varaudutaan siihen, että tapahtumaan voi osallistua 1000 henkilöä
  • Tapahtuman voi suorittaa myös täysin maksuttomasti, poikkeuksena perustellut tapahtuman järjestelyistä johtuvat kulut
  • Tapahtuman voi suorittaa täysin alkoholittomasti
  • Tapahtuman voi suorittaa myös englanniksi

Jos Teemunkierroksen konsepti ei ole tuttu, käy lukemassa lisää Teemunkierros-sivulta.

Jos puljullanne on vaikeuksia ilmoittaa Wapputapahtumasta deadlineen (20.3.) mennessä tai teillä on muuta kysyttävää Wappuun liittyen, voitte laittaa viestiä sähköpostilla wappu@lists.tuni.fi.

Wapputapahtumailmoittautumisen tietosuojaseloste (.pdf, 1 Mt)