Järjestö, tervetuloa mukaan TREYn Fuksisuunnistukseen 2024 rastinpitäjäksi!

TREYn Fuksisuunnistus tulee taas, tällä kertaa jo elokuussa! Fuksisuunnistus on lukuvuoden alussa järjestettävä koko Tampereen keskustan valtaava perinteinen rastisuunnistus, jossa fukseista koostuvat joukkueet kiertävät järjestöjen pitämillä rasteilla. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 28.8.2024, orientaatioviikon jälkeisellä viikolla. Nyt haemme järjestöistä rastinpitäjiä!

Kriteerit Fuksisuunnistuksen rastille

  1. Rasti on 3-5 henkilön suoritettavissa.
  2. Rasti on suoritettavissa kymmenessä minuutissa.
  3. Rasti on mahdollista suorittaa alkoholittomasti.
  4. Rastilla noudatetaan TREYn yhdenvertaisuusperiaatteita sekä TREYn turvallisemman tilan periaatteita. Yhdenvertaisuusperiaatteet ja turvallisemman tilan periaatteet löydät TREYn verkkosivuilta.
  5. Rasti on mahdollista suorittaa suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja rastin suunnittelua varten

  • Lähtökohtaisesti tapahtuman lähdöt ajoittuvat aikavälille klo 15-17 ja fuksien tulee palata maaliin klo 21 mennessä, eli rastien tulisi olla auki klo 15-21.
  • Rastinpitäjiä valitessamme huomioimme ilmoittautumisjärjestyksen ja rasti-ideoiden monipuolisuuden.
  • Rastinpitäjän tulee olla TREYn yhdistysasemassa oleva järjestö. Mikäli ette täytä tätä kriteeriä ja haluaisitte mukaan tapahtumaan, ottakaa yhteyttä tapahtumat@trey.fi ja tuutorointi@trey.fi.
  • Deadline ilmoittautumiselle 9.8.2024. Rastinpitäjiin otetaan yhteyttä mahdollisimman pian deadlinen jälkeen.

Ilmoittautumislinkki rastinpitäjäksi on toimitettu järjestölistalle sähköpostitse 7.6.2024 otsikolla ”Tervetuloa rastinpitäjäksi Fuksisuunnistukseen 2024!”. Jos järjestösi ei ole kyseisellä sähköpostilistalla, ole yhteyksissä viestinta@trey.fi.