Jätä aloite TREYn yhdenvertaisuussuunnitelmaan!

TREYn yhdenvertaisuussuunnitelma on hyväksytty vuonna 2019 ja nyt vuonna 2022 on tullut aika yhdenvertaisuussuunnitelman päivitykselle. Päivityksen ensimmäisessä vaiheessa haluamme kerätä opiskelijayhteisöltämme aloitteita ja toiveita yhdenvertaisuussuunnitelmaan. Puuttuuko yhdenvertaisuussuunnitelmasta jotain mielestäsi oleellista? Nyt on oiva hetki vaikuttaa! 

 

Aloitekierros on auki 28.2.-21.3. Aloitekierroksen jälkeen suunnitelmasta tehdään ensimmäinen luonnos, joka menee laajalle kommenttikierrokselle yhteisön sisällä. Kommenttikierroksen jälkeen suunnitelmaan tehdään vielä muokkauksia kommenttien perusteella, minkä jälkeen asia yhdenvertaisuussuunnitelma viedään edustajiston käsittelyyn ja hyväksyttäväksi syksyllä 2022.

TREYllä on monia ohjaavia dokumentteja ja päivitystyössä tullaan huomioimaan, että yhdenvertaisuussuunnitelma on linjassa muiden toimintaa ohjaavien dokumenttien kanssa. Muut ohjaavat dokumentit löytyvät TREYn verkkosivuilta täältä. Erityisen tärkeä ohjaava dokumentti on linjapaperi, joka määrittelee ylioppilaskunnan linjat ja asiat, joita TREY ajaa. Yhdenvertaisuus täydentää tätä dokumenttia ja yhdenvertaisuussuunnitelma ei saa olla linjapaperin kanssa ristiriidassa. Linjapaperin löydätte täältä. 

 

Voimassaolevan yhdenvertaisuussuunnitelman löydätte täältä.

 

Toivomme, että laitatte jokaisen aloitteen erikseen. Jos teillä on useampia aloitteita, voitte täyttää lomakkeen monta kertaa! 

 

Aloitelomake löytyy täältä.