Osallistu ylioppilaskunnan vuoden 2022 toiminnan suunnitteluun!

Haluatko vaikuttaa siihen, mihin ylioppilaskunnassa keskitytään vuonna 2022? Nyt on mahdollisuutesi!

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Ensi vuoden toiminnan suunnittelu käynnistyy toden teolla nyt elokuussa, ja haluamme juuri sinun kertovan, mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä ensi vuonna! Luvassa on muun muassa suuri jäsenkysely ja ylioppilaskunnan seuraavan strategian luominen, mutta mitä kaikkea muuta? Keksimmekö uusia tapoja vahvistaa opiskelijaedustajien roolia yliopiston hallinnossa? Luommeko lisää keinoja opiskelijoiden hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tukemiseen? Kerro meille ideasi! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin ja tapahtumakalenteriin!

Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on keskitytty muun muassa kuntavaalivaikuttamiseen, järjestöille tarjottavan koulutustarjonnan kehittämiseen, ylioppilaskunnan talouden arvotyöhön ja kansainvälisyyden edistämiseen niin ylioppilaskunnassa kuin yliopistollakin. Tutustu kuluvan vuoden dokumentteihin:

Tällä Jotform-lomakkeella kaikki yhteisön jäsenet voivat kantaa kortensa kekoon ja jättää aloitteita ensi vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarviotyöhön! Aloitteita kerätään 2.–22.8. Edustajisto hyväksyy vuoden 2022 toimintaa ohjaavat dokumentit syyskokouksessaan 24.11.2021.