Osallistu ylioppilaskunnan ensi vuoden toiminnan suunnitteluun!

Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, mihin ylioppilaskunnassa erityisesti keskitytään vuonna 2020!

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Olemme aloittaneet vuoden 2020 toimintasuunnitelman laatimisen, ja koska toivomme, että toiminnassamme heijastuu mahdollisimman laajasti yhteisömme moninaisuus, haluamme juuri sinun kertovan, mitä kaikkea ylioppilaskunnassa voitaisiin tehdä ensi vuonna! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin.

Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on keskitytty yhden ylioppilaskunnan rakentamiseen ylioppilaskuntien yhdistymisen jäljiltä. Olemme panostaneet muun muassa uuden kulttuurin luomiseen, vaikuttamistyön vakiinnuttamiseen ja hyvien sidosryhmäsuhteiden vahvistamiseen. Tutustu kuluvan vuoden dokumentteihin:

Täältä löydät lomakkeen, jolla kaikki yhteisön jäsenet voivat kantaa kortensa kekoon ja jättää aloitteita ensi vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarviotyöhön. Edustajisto hyväksyy vuoden 2020 toimintaa ohjaavat dokumentit kokouksessaan 26.11.2019.