Osallistu ylioppilaskunnan vuoden 2023 toiminnan suunnitteluun!

Haluatko vaikuttaa siihen, mihin ylioppilaskunnassa keskitytään vuonna 2023? Nyt on mahdollisuutesi!

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Ensi vuoden toiminnan suunnittelu käynnistyy toden teolla nyt elokuussa, ja haluamme juuri sinun kertovan, mihin meidän tulisi erityisesti keskittyä ensi vuonna! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin ja tapahtumakalenteriin!

Tämän vuoden toimintasuunnitelmassa on keskitytty muun muassa jäsenpalveluiden kehittämiseen, halloped-toiminnan houkuttavuuden lisäämiseen, koronasta palautumiseen ja ylioppilaskunnan strategian päivittämiseen. Tutustu kuluvan vuoden dokumentteihin Ohjaavat dokumentit -sivullamme.

Tällä Microsoft Forms -lomakkeella kaikki yhteisön jäsenet voivat kantaa kortensa kekoon ja jättää aloitteita ensi vuoden toimintasuunnitelma- ja talousarviotyöhön! Lomake vaatii kirjautumisen tuni-tunnuksilla. Aloitteita kerätään 21.8.2022 asti. Toimintasuunnitelmaluonnos tulee yhteisön kommenteille lokakuussa, ja edustajisto hyväksyy vuoden 2023 toimintaa ohjaavat dokumentit syyskokouksessaan 23.11.2022.