Tampereen yliopiston ensimmäinen yhteinen tuutorihaku käynnistyy 28.1. – Hyppää mukaan!

Tuutori on tärkeässä asemassa tukemassa uuden opiskelijan saapumista Tampereen yliopistoon. Hän tutustuttaa uuden opiskelijan yliopiston, tiedekunnan ja oppiaineen arkeen, samalla tarjoten tietoa ja kokemusta myös muista opiskelijaelämän alueista. Tuutorit saavat tehtäväänsä koulutuksen, jossa opitaan mm. ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tuutoroinnin myötä pääset tutustumaan uusiin opiskelijoihin heti syksyn alussa!

Tuutorihaku järjestetään 28.1.-25.2.2019. Haku tehdään Tampereen ylioppilaskunnan verkkosivujen kautta tämän linkin takaa. Samaan aikaan haetaan sekä kansallisia että kansainvälisiä tuutoreja. Kv-tuutorit avustavat Suomeen saapuvia vaihto- tai tutkinto-opiskelijoita opintojensa alussa, kerryttäen samalla kv-kokemusta ja kehittäen kielitaitoaan. Hakulomakkeet kansalliseksi ja kansainväliseksi tuutoriksi ovat sivustolla erilliset (hakulomakkeet kansainväliseen tuutorointiin löydät täältä. Huomioi myös, että hakulomakkeet ovat kampuskohtaiset. Valitse siis oikea lomake pääasiallisen kampuksesi perusteella.

Hyvä tuutorointi on yksi uuden yliopistoyhteisön kulmakiviä, eli osallistumisesi on tärkeää. Rakennetaan Tampereen yliopistoa yhdessä!