TREYn hallitusehdokkaiden paneeli 19.11.2019

Haku TREYn hallitukseen on avoinna. Tutustu hallitusehdokkaisiin täältä.

Ehdokkaiden yhteinen paneeli järjestetään tiistaina 19.11.2019 15.00–17.00 keskustakampuksella tilassa Pinni B 1096. Ehdokkaat saavat samana päivänä sähköpostiinsa tietoa edustajiston järjestämistä haastatteluista, jotka järjestetään torstaina 21.11.2019 16.00–19.00 Hervannan kampuksella Kielikeskuksessa.

Paneelissa hakijoilta kysytään heidän osaamisestaan ja motivaatiostaan. Osa kysymyksistä koskee niitä toiminnan sektoreita, joista hakija on ilmoittanut olevansa kiinnostunut. Osa kysymyksistä käsittelee ylioppilaskunnan ja hallituksen toimintaa yleisellä tasolla. Esimerkkikysymys, jonka vastaamiseen voit valmistautua: ”Mikä on TREYn tärkein tavoite ensi vuonna ja miten vaikutat siihen itse?”

Yleistietoa paneelista:

  • Vastausaikaa on noin minuutti/kysymys, ellei toisin mainita. Kun aika loppuu, hakijalla on oikeus puhua lauseensa loppuun.
  • Paneeliin saa ottaa muistiinpanovälineet mukaan.
  • Paneeli striimataan ja se näytetään ylioppilaskunnan sosiaalisen median kanavilla (@treytampere).
  • Kysymykset kysytään suomeksi ja englanniksi ja niihin voi vastata haluamallaan kielellä. Osa kysymyksistä on kaikille englanniksi.
  • Osa kysymyksistä lähetetään ilmoittautuneille hakijoille sähköpostilla tiistaiaamuna klo 10.00 mennessä. Jos et saa kysymyksiä sähköpostiin, ota yhteyttä pääsihteeri Venla Monteriin (paasihteeri@trey.fi, 050 361 2854)