Ylioppilaskunnan kesä 2020

Kesäloma-aikoina palvelutiskimme ovat suljettuna seuraavasti: Hervannan kampuksen toimistosihteeri on lomalla 9.7.-24.7. ja Keskustakampuksen 12.6.-2.8. Keskustakampuksen toimistosihteerin ollessa lomalla voit ottaa yhteyttä Hervannan toimistosihteeriin. Lisätietoja palvelutiskien kesätoiminnasta ja jäsenpalveluista löydät TREYn nettisivuilta.

Lukuvuoden alettua pyrimme avaamaan palvelupisteet normaalisti, jolloin opiskelijakortit ja lukuvuositarrat saa palvelupisteiltämme (lukuvuositarrat myös opintotoimistosta). Kiinnitämme erityistä huomioita jonotuskäytänteisiin ja ohjeistuksiin palvelupisteillä. Syksyn aikanakin postitamme tarvittaessa opiskelijakortin ja lukuvuositarran nettisivuiltamme löytyvillä ohjeilla, jos kuulut esimerkiksi riskiryhmään.

TREYn hallitus lomailee 19.6.-2.8. ja työntekijät pääasiassa heinäkuussa. Kiireellisissä tapauksissa voit olla yhteyksissä help@trey.fi.

Keskustakampuksen pakettiauto ei ole kesällä käytössä, mutta Hervannan auton voi vuokrata kaikki jäsenemme. Pakettiautoon liittyen voi olla yhteydessä toimistosihteeri Helky Kouriin (helky.kouri@trey.fi) ja hänen lomaillessaan 9.7.-24.7. järjestöasiantuntija Mikael Lehtoseen. Lisätietoja pakettiauton lainaamisesta Tampereen Teekkarien Moottorikerho TTMK:n nettisivuilla. Peräkärry ei ole käytössä kesän aikana.