Järjestö, ilmoita tapahtumasi mukaan Wappukalenteriin!

Wappukalenteri kokoaa yhteen koko opiskelijayhteisölle avoimet tapahtumat Suomen suurimman Wapun aikana 11.4–1.5.

Järjestöt voivat ilmoittaa tapahtumansa Google Formsissa tapahtumailmoittautumisen kautta.

Wappukalenteriin saa ilmoittaa oman järjestön tapahtumia hyvin matalalla kynnyksellä, tapahtuman koosta riippumatta. Kalenterin tarkoituksena on tiedottaa koko yhteisöä wapun ajan poikkitieteellisestä tapahtumakirjosta, joihin kenen tahansa on mahdollista osallistua.

Wappukalenteriin osana kuuluva Teemunkierros on tamperelainen vanha perinne, jossa opiskelijat keräävät päivittäin leimoja tapahtumista suorittaakseen Emäteemu-arvonimen. Teemunkierroksessa on ollut useita tasoja, ja tarkka suoritusohje voi muuttua vuodesta riippuen. Jokainen Teemunkierroksen suorittanut palkitaan legendaarisella haalarimerkillä. Ilmoittautumislomakkeen kautta järjestöt voivat ilmoittaa myös kiinnostuksesta saada tapahtuma osaksi vuoden 2024 Teemunkierrosta.

Ilmoittamalla tapahtuman ylioppilaskunnan Wappukalenteriin, sitoudutte alla oleviin kriteereihin. Mikäli järjestöltänne on tulossa Wappukalenteriin useampi kuin yksi tapahtuma, täyttäkää jokaiselle tapahtumalle oma lomake. Lomake on auki sunnuntaihin 10.3. kello 23:59 asti.

2024 kriteerit Wappukalenteriin

Tapahtumassa noudatetaan TREYn yhdenvertaisuusperiaatteita.

Tapahtumassa noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita.

Kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan ja opiskelijoiden moninaisuus, kuten eri tutkinto-ohjelmat, sukupuoli ja muut vastaavat tekijät huomioidaan mahdollisimman hyvin. Häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot tulee olla mainittuna tapahtuman yhteydessä ja järjestäjillä tulee olla suunnitelma, miten reagoida mahdollisiin häirintätapauksiin tapahtuman aikana (TREYn häirintäyhdyshenkilön tiedot sekä järjestön oman häirintäyhdyshenkilön tiedot, mikäli sellainen löytyy). Etätapahtumissa on järjestämisalustan oltava osallistujalle mahdollisimman helppokäyttöinen. Maininta, jos tapahtumaan osallistuminen vaatii sisäänpääsylipun ja tiedot lipunmyynnistä.

2024 Kriteerit Teemunkierrokselle

  1. Wappukalenterin kriteerit.
  2. Tapahtumaa järjestettäessä varaudutaan siihen, että tapahtumaan voi osallistua jopa 1000 henkilöä.
  3. Tapahtuman voi suorittaa myös täysin maksuttomasti, poikkeuksena perustellut tapahtuman järjestelyistä johtuvat kulut.
  4. Tapahtuman voi suorittaa täysin alkoholittomasti.
  5. Tapahtuman voi suorittaa myös englanniksi.

Lisäksi Wapputiimi käyttää valinnoissa omaa harkintaansa liittyen tapahtumien monipuolisuuteen ja kävijäystävällisyyteen. Hervannan kampuksen Bommari ja Etunurtsi on varattuja Wapputiimille Wapun ajan 11.4.–1.5. Järjestöjen tulee varata nämä tilat Wapputiimin kautta. Jos tapahtuma on wapputapahtuma, toiveen Bommarin tai Etunurtsin käytöstä voi esittää ilmoittautumislomakkeen kautta. Jos tapahtuma ei tule wappukalenteriin, järjestöjen tulee olla Wapputiimiin suoraan yhteydessä wappu@lists.tuni.fi. Huomioithan, että Bommari ei ole ollenkaan saatavilla 26.–30.4. tapahtumien järjestämistä varten.

Mikäli kysyttävää Wappukalenterista tai Teemunkierroksesta ilmenee, olkaa yhteyksissä Wapputiimiin wappu@lists.tuni.fi