Kommentoi TREYn yhdenvertaisuussuunnitelman luonnosta! Kommenttikierros auki 26.4.–18.5.2022

TREYn ensimmäinen yhdenvertaisuussuunnitelma hyväksyttiin vuonna 2019 ja nyt on käynnissä suunnitelman päivitystyö. Aloitekierros on nyt pidetty ja yhdenvertaisuussuunnitelman ensimmäinen versio on valmis. Päivityksen toisessa vaiheessa pyydämme opiskelijayhteisöltämme kommentteja ensimmäiseen versioon. Kommentteja kerätään erikseen edustajistolta, järjestöiltä ja jäsenistöltä. 

 

Kommenttikierros on auki 26.4.–18.5.2022.

Kommentit jätetään muutos-, lisäys- tai poistoesityksinä numeroiduille riveille. Esimerkiksi, jos haluatte esittää muutoksia riviltä yksi (1) löytyvään tekstiin, jätätte lomakkeella muutosesityksen. Mikäli haluatte lisätä uutta tai poistaa tekstiä, jätätte riville lomakkeella lisäys- tai poistoesityksen.

 

Yhdenvertaisuussuunnitelman luonnos löytyy suomeksi täältä.

Yhdenvertaisuussuunnitelman luonnos löytyy englanniksi täältä.

 

Jäsenet pääsevät jättämään kommentteja tämän lomakkeen kautta. 

 

Toivomme, että laitatte jokaisen aloitteen erikseen. Jos teillä on useampia aloitteita, voitte täyttää lomakkeen monta kertaa! 

 

TREYllä on monia ohjaavia dokumentteja ja päivitystyössä tullaan huomioimaan, että yhdenvertaisuussuunnitelma on linjassa muiden toimintaa ohjaavien dokumenttien kanssa. Muut ohjaavat dokumentit löytyvät TREYn verkkosivuilta täältä. Erityisen tärkeä ohjaava dokumentti on linjapaperi, joka määrittelee ylioppilaskunnan linjat ja asiat, joita TREY ajaa. Yhdenvertaisuus täydentää tätä dokumenttia ja yhdenvertaisuussuunnitelma ei saa olla linjapaperin kanssa ristiriidassa. Linjapaperin löydätte täältä.