Vaikuta meidän opiskelijoiden yhteisiin asioihin!

Nyt on auki mahtavia mahdollisuuksia vaikuttaa meidän opiskelijoiden asioihin!

Osallistu ylioppilaskunnan ensi vuoden toiminnan suunnitteluun! (Lomake auki 9.8. asti)

Toimintasuunnitelma on ylioppilaskunnan toimintaa ohjaava dokumentti, joka määrittää ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä vuodeksi kerrallaan. Ensi vuoden toiminnan suunnittelu on nyt aloitettu ja haluamme juuri sinun kertovan, mitä kaikkea ylioppilaskunnassa voitaisiin tehdä ensi vuonna! Toivomme ehdotuksia myös ensi vuoden talouden painopisteisiin ja tapahtumakalenteriin! Lue lisää nettisivuiltamme ja jätä omat ehdotuksesi ensi vuoden toiminnan suunnitteluun!

Esitä alasi ykköstyyppiä yliopistomme hallitukseen! (Lomake auki 10.8. asti)

Syksyllä yliopiston hallitukseen nimitetään kaksi jäsentä, sillä kahden nykyisen jäsenen toimikaudet päättyvät vuoden loppuun. Opiskelijat ja järjestöt voivat tehdä omia ehdotuksia TREYlle tai suoraan yliopistolle. Voit ehdottaa oman alasi ykköstyyppiä tai miettiä laajemmin myös muilta aloilta sopivaa ehdotusta! On tärkeää, että opiskelijat antavat laajasti omia ehdotuksiaan, jotta voimme edistää moniäänisesti meille opiskelijoille tärkeitä asioita myös yliopiston hallituksen nimittämisessä! Lue lisää nettisivuiltamme ja tee esityksesi!

Osallistu ylioppilaskunnan seuraavan linjapaperin suunnitteluun! (Lomake auki 4.9. asti)

TREYn linjapaperia päivitetään ensi talvena, kun uusi edustajisto aloittaa toimintansa marraskuussa järjestettävien vaalien jälkeen. Nyt opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä aloitteita siitä, millaisiin asioihin linjapaperissa tulisi ottaa kantaa. Linjapaperissa määritellään ylioppilaskunnan vaikuttamistavoitteet ja se ohjaa hallituksen ja työntekijöiden päivittäistä edunvalvontatyötä. Lue lisää nettisivuiltamme ja kerro meille, mihin ylioppilaskunnan pitäisi mielestäsi ottaa kantaa!

Kerro näkemyksesi opiskelijoiden kuntavaaliohjelmaan! (Lomake auki 4.9. asti)

TREY ja Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamko ovat valmistelemassa yhteistä kuntavaaliohjelmaa ensi vaalikaudelle. Ohjelman tavoitteena on varmistaa opiskelijoiden äänen kuuluminen Tampereen kaupungissa vuosina 2021-2025. Tutustu ohjelmaluonnokseen nettisivuillamme ja kerro mielipiteesi!