Tietyn sektorin kaikki tekijät tavoittaa sektorien omista sähköpostiosoitteista.

Koulutuspolitiikka

Koulutuspoliittinen sektori (eli koposektori) auttaa opintoihin, opiskeluun, työelämään ja yliopistoon liittyvissä asioissa. Koposektorin tavoittaa osoitteesta kopo@trey.fi. Koulutuspoliittista neuvontaa saat koulutuspoliittisilta asiantuntijoilta osoitteesta kopo-help@trey.fi.

Sosiaalipolitiikka

Sosiaalipoliittinen sektori (eli soposektori) auttaa toimeentuloon, asumiseen, terveyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen, liikuntaan, kaupunkivaikuttamiseen ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Soposektorin tavoittaa osoitteesta sopo@trey.fi.

Viestintä- ja brändisektori

Viestintäsektori auttaa viestintään liittyvissä kysymyksissä kuten esimerkiksi sähköpostilistat, pöytäkolmiot, yliopiston järjestelmät ja sosiaalinen media. Viestintäsektorin tavoittaa viestinta@trey.fi. Brändisektorin tavoittaa osoitteesta brandi@trey.fi, mikäli brändistä tulee kysyttävää tai palautetta!

Kansainvälisyyssektori

Kansainvälisyyssektori (eli Kv-sektori) auttaa kansainvälisyyteen ja kansainvälisiin opiskelijoihin liittyvissä asioissa. Kv-sektorin tavoittaa osoitteesta kv@trey.fi.

Järjestösektori

Järjestösektori auttaa järjestöjä esimerkiksi toiminta-avustuksiin ja projektitukiin, tila-asioihin ja järjestöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Järjestösektori tarjoaa neuvontaa esimerkiksi sääntöuudistuksiin ja vakuutuskysymyksiin ja järjestää erilaisia koulutuksia. Järjestösektorin tavoittaa osoitteesta jarjesto@trey.fi.

Tuutorointisektori

Tuutorointisektori auttaa opiskelijatuutorointiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa tukea ja koulutuksia sekä kansalliseen että kansainväliseen tuutorointiin. Tuutorisektorin tavoittaa osoitteesta tuutorointi@trey.fi.

Tapahtumasektori

Tapahtumasektori järjestää ylioppilaskunnan tapahtumat ja tarjoaa apua ja tukea tapahtumien järjestämiseen ja vapaaehtoisten johtamiseen. Tapahtumasektorin tavoittaa osoitteesta tapahtumat@trey.fi.

Hallitus

Koko TREYn hallituksen tavoittaa osoitteesta hallitus@trey.fi.