Tietyn sektorin kaikki tekijät tavoittaa sektorien omista sähköpostiosoitteista.

Koulutuspolitiikka

Koulutuspoliittinen sektori auttaa opintoihin, opiskeluun, työelämään ja yliopistoon liittyvissä asioissa. Koposektorin tavoittaa osoitteesta kopo(at)trey.fi.

Sosiaalipolitiikka

Sosiaalipoliittinen sektori auttaa toimeentuloon, asumiseen, terveyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen, liikuntaan, kaupunkivaikuttamiseen ja ympäristöön liittyvissä asioissa. Soposektorin tavoittaa osoitteesta sopo(at)trey.fi.

Viestintä- ja brändisektori

Viestintäsektori auttaa viestintään liittyvissä kysymyksissä kuten esimerkiksi sähköpostilistat, pöytäkolmiot, yliopiston järjestelmät ja sosiaalinen media. Viestintäsektorin tavoittaa viestinta(at)trey.fi. Brändisektorin tavoitaa osoitteesta brandi(at)trey.fi (brändisektori), mikäli brändistä tulee kysyttävää tai palautetta!

Kansainvälisyyssektori

Kansainvälisyyssektori auttaa kansainvälisyyteen ja kansainvälisiin opiskelijoihin liittyvissä asioissa. Kv-sektorin tavoittaa osoitteesta kv(at)trey.fi.

Järjestösektori

Järjestösektori auttaa järjestöjä esimerkiksi toiminta-avustuksiin ja projektitukiin, tila-asioihin ja järjestöpalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Järjestösektori tarjoaa neuvontaa esimerkiksi sääntöuudistuksiin ja vakuutuskysymyksiin ja järjestää erilaisia koulutuksia. Järjestösektorin tavoittaa osoitteesta jarjesto(at)trey.fi.

Tuutorointisektori

Tuutorointisektori auttaa opiskelijatuutorointiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa tukea ja koulutuksia sekä kansalliseen että kansainväliseen tuutorointiin. Tuutorisektorin tavoittaa osoitteesta tuutorointi(at)trey.fi.

Tapahtumasektori

Tapahtumasektori järjestää ylioppilaskunnan tapahtumat ja tarjoaa apua ja tukea tapahtumien järjestämiseen ja vapaaehtoisten johtamiseen. Tapahtumasektorin tavoittaa osoitteesta tapahtumat(at)trey.fi.

Hallitus

Koko TREYn hallituksen tavoittaa osoitteesta hallitus(at)trey.fi.