TREYn mentorointiohjelma

TREY on käynnistänyt vuonna 2021 mentorointiohjelman, jossa ylioppilaskunnan vuoden 2021 hallituksen jäsenille on nimetty mentorit. Mentorit ovat ohjelman alkuvaiheissa vanhojen ylioppilaskuntien Tamyn ja TTYY:n entisiä hallitustoimijoita, joiden omasta hallituskaudesta on kulunut muutama vuosi.

Ohjelman tarkoitus on tarjota keskustelujen ja oivaltamisen paikkoja niin mentoroitavalle kuin mentorillekin. Mentoroitavalle ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada tukea, pallotella ajatuksia ja keskustella hallituspestistä. Tämän lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia lisää. Mentorille ohjelma tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa kokemustaan, reflektoida osaamistaan ja tarjota tukea. Tämän lisäksi ohjelma antaa mahdollisuuden ja aikaa pohdinnoille.

Mentoriohjelmaan kuuluu yhteinen aloitus- ja lopetustilaisuus sekä vähintään neljä mentoriparien tapaamista. Tarkemmat tiedot ohjelmasta löydät tämän linkin takaa (.pdf, 44 kt).

Mentoriksi on mahdollista hakea vuosittain loka-marraskuussa.

Lisätietoja mentoriohjelmasta voit kysellä TREYn järjestöasiantuntija Mikael Lehtoselta. Yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.