Tältä sivulta löydät tietoa TREYn alumnitoiminnasta. Ylioppilaskunnan alumneja ovat toiminnassa mukana olleet entisten ylioppilaskuntien Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan (Tamy) sekä Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan (TTYY) toimijat sekä nykyisen Tampereen ylioppilaskunnan (TREY) aikaisemmat toimijat. 

Alumnitoiminnasta vastaa ylioppilaskunnassa järjestöasiantuntija. Ole rohkeasti yhteydessä, jos sinulla on ajatuksia ylioppilaskunnan alumnitoiminnan kehittämisestä. Yhteystiedot löydät täältä.

TREYn mentorintiohjelmassa jokaiselle kulloinkin vallassa olevan hallituksen jäsenelle nimitetään mentori. Mentorit koostuvat TREYn sekä vanhojen ylioppilaskuntien (Tamy tai TTYY) entisistä hallitustoimijoista. Suositeltavaa olisi, ettei mentori ole enää ylioppilaskunnan aktiivinen toimija ja että tämän hallituskaudesta on kulunut muutama vuosi. Ohjelman tarkoitus on tarjota keskustelujen ja oivaltamisen paikkoja niin mentoroitavalle kuin mentorillekin. Tarkat tiedot mentorointiohjelmasta löydät tämän linkin takaa (.pdf, 641 kt).

Seuraavan kerran mentoriksi on mahdollista hakea 24.10.-14.11.2022.

Mentoriksi voi hakea tällä Microsoft Forms -lomakkeella.

Tällä lomakkeella vuonna 2021 TREYn mentorointiohjelman mentoreiksi hakeneiden on mahdollista vahvistaa olevansa käytettävissä mentoriksi TREYn mentorointiohjelmassa vuonna 2023.

Alumneille tiedotukseen on olemassa Telegram-keskusteluryhmä. Voit pyytää liittymislinkin ryhmään järjestöasiantuntijalta.

TREY järjestää vuosittain Kesäpäivät-tapahtuman, joka kokoaa yhteen TREYn nykyisiä toimijoita sekä entisiä työntekijöitä ja hallituslaisia Tamysta, TTYY:stä sekä TREYstä. Kesäpäivien tarkoitus on tarjota verkostoitumisen mahdollisuuksia ja rentoa yhdessäoloa eri vuosien toimijoiden välille.