Hae mentoriksi TREYn mentorointiohjelmaan!

TREY käynnistää vuonna 2021 mentorointiohjelman, jossa ylioppilaskunnan vuoden 2021 hallituksen jäsenille nimetään mentorit. Mentorit ovat ohjelman alkuvaiheissa vanhojen ylioppilaskuntien Tamyn ja TTYY:n entisiä hallitustoimijoita, joiden omasta hallituskaudesta on kulunut muutama vuosi.

Ohjelman tarkoitus on tarjota keskustelujen ja oivaltamisen paikkoja niin mentoroitavalle kuin mentorillekin. Mentoroitavalle ohjelma tarjoaa mahdollisuuden saada tukea, pallotella ajatuksia ja keskustella hallituspestistä. Tämän lisäksi ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja oppia lisää. Mentorille ohjelma tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää omaa kokemustaan, reflektoida osaamistaan ja tarjota tukea. Tämän lisäksi ohjelma antaa mahdollisuuden ja aikaa pohdinnoille.

Mentoriohjelmaan kuuluu yhteinen aloitus- ja lopetustilaisuus sekä vähintään neljä mentoriparien tapaamista. Tarkemmat tiedot ohjelmasta löydät tämän linkin takaa (.pdf, 44 kt).

Ohjelmaan on mahdollista hakea tämän lomakkeen kautta. Hakuaika on 12.10.-15.11. Lomakkeella haetaan mentoripankkiin, josta kunkin vuoden mentorit valitaan. Jatkossa on tarkoitus, että mentoripankkiin hakeneet henkilöt vahvistavat kerran vuodessa pystyvänsä toimimaan mentorina. Vahvistuksen voi tehdä kaksi kertaa ensimmäisen hakemuksen jälkeen, jonka jälkeen hakemus tulee täyttää uudelleen.

Vuodelle 2021 valittuihin mentoreihin ollaan yhteydessä tammikuussa 2021.

Lisätietoja mentoriohjelmasta voit kysellä TREYn järjestöasiantuntija Mikael Lehtoselta sekä puheenjohtaja Annika Nevanpäältä. Yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.