Tästä tapahtumakalenterista löydät yhdestä paikasta kaikkien ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tapahtumat. Kalenterissa on tulevat bileet, saunaillat, lajitutustumiset, esitykset, keskustelutilaisuudet ja paljon muuta! Voit tilata kalenterin omaan kalenteriisi painamalla kalenterin oikeassa alanurkassa näkyvää plusmerkkiä.

Tapahtuman ilmoittaminen kalenteriin

Ilmoita järjestösi tapahtuma kalenteriin Google Formsin kautta. Kaikki ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt voivat lisätä kalenteriin omia tapahtumiaan, jotka ovat avoimia ylioppilaskunnan jäsenille. Myös erillisen ilmoittautumisen vaativat ja maksulliset tapahtumat voi ilmoittaa kalenteriin – formsin kautta voi kertoa tapahtuman tärkeimmät tiedot ja linkit lisätietoihin. Kalenteri on kaksikielinen, joten lisää tiedot sekä suomeksi että englanniksi. Tapahtuman näkymiseen kalenterissa voi kulua muutama päivä.

Tällä hetkellä kalenterina toimii Google -kalenteri, mutta myöhemmin on suunnitteilla kalenteri, johon järjestötoimijat pääsevät itse lisäämään tapahtumia TUNI-tunnuksillaan. Sitä odotellessa käytetään tätä, jotta tietoja tapahtumista saisi samasta paikasta! Jos sinulla on kysyttävää tapahtumakalenterista tai haluat muokata jo tehtyä merkintää, ota yhteys helky.kouri@trey.fi.