Ylioppilaskunta ei rajaudu vain ylioppilaskunnan henkilökuntaan tai hallitukseen: me kaikki 18 000 tamperelaista yliopisto-opiskelijaa muodostamme ylioppilaskunnan eli TREYn. Opiskelijoiden asema, hyvinvointi ja yhteisöllisyys ovat kaiken toiminnan keskiössä. TREYssä jokaisen on mahdollista päästä vaikuttamaan erilaisissa toimielimissä, jotka on esitelty alla.

Toimielimet ja vapaaehtoiset

Ylioppilaskunnalla tulee olemaan useita toimielimiä, jotka tukevat hallituksen ja edustajiston työtä. Toimielimet ja vapaaehtoiset -alasivu julkaistaan pian, ja sivulla kerrotaan lisää mahdollisuuksista päästä vaikuttamaan ylioppilaskunnan toimintaan! Ylioppilaskunta tarvitsee apua esimerkiksi tapahtumien järjestämisessä ja vapaaehtoisena voit olla mukana toteuttamassa onnistuneita elämyksiä koko ylioppilaskunnan jäsenistölle. Lähde mukaan esimerkiksi apulaiseksi tapahtumiin tai hae tapahtumajaosto Kollektiiviin, joka tekee ylioppilaskunnan tapahtumia ympäri vuoden!

Opiskelijaedustajat

Ylioppilaskunnalla on monia edustajia erilaisissa yliopiston ja sidosryhmien toimielimissä. Yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia kutsutaan hallopedeiksi. Opiskelijaedustajia haetaan vuosittain ja niistä kerrotaan tarkemmin omalla alasivullaan.

Edustajisto

Ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, edustajisto, valitaan kahden vuoden välein vaaleilla, joissa jokainen ylioppilaskunnan jäsen on äänioikeutettu. Äänestämällä vaaleilla vaikutat ylioppilaskunnan toimintaan. Tarkempi kuvaus edustajistosta löytyy edustajisto-alasivulta.

Valiokunnat

Edustajisto valitsee vuosittain hallintovaliokunnan, talousvaliokunnan ja kunniavaliokunnan. Valiokuntien tehtävänä on toimia neuvoa antavina tahoina ja kerätä yhteen eri profiilien asiantuntijat. Lisätietoa valiokunnista löytyy lisätietoa alasivulta.

Hallitus

Ylioppilaskunnan hallitukseen voi hakea jokainen ylioppilaskunnan jäsen. Hallituksen tehtävänä on käyttää toimeenpanovaltaa ja johtaa operatiivista toimintaa, kuten edunvalvontaa ja yhteisön luontia. Tarkempi kuvaus hallitustoiminnasta löytyy omalta alasivultaan täältä.

Työpaikat

Ylioppilaskunta tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia antaa panos yhteisön hyväksi työtehtävien kautta. Vakituisten työntekijöiden lisäksi vuosittain valitaan useita projektityöntekijöitä, jolloin töitä voi helposti tehdä opintojen ohella. Lisää avoimista työpaikoista löydät alasivulta.