Tunnustukset

Hyvä opettaja -palkinto

TREYn Hyvä opettaja -palkinto on meidän opiskelijoiden tapa kiittää opetushenkilökuntaa tekemästään työstä. Palkintoa toteutetaan yhteistyössä Tampereen teknillisen yliopiston tukisäätiön ja Tampereen yliopiston tukisäätiön kanssa.

 • 2022: Mark Kaunisto (Informaatioteknologia ja viestintä), Markus Pöllänen (Rakennettu ympäristö) ja Matti Rintala (Informaatioteknologia ja viestintä)
 • 2021: Anneli Yliherva (Yhteiskuntatieteet), Liisa Mustanoja (Informaatioteknologia ja viestintä) ja Veli-Pekka Pyrhönen (Tekniikka ja luonnontieteet)
 • 2020: Kirsi Granberg (Lääketieteen ja terveysteknologian tiedekunta), Hasse Nylund (Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunta) ja Maiju Paananen (Kasvatustieteiden ja kulttuurin tiedekunta)
karikatyyripiirros Hyvä opettaja -palkinnonsaajista
Hyvä opettaja -palkinnon saajat 2022. Piirtäjä: Jenni Kuhalainen
Karikatyyripiirros TREYn Hyvä opettaja -palkinnon saajista vuonna 2021. Alkaen vasemmalta Anneli Yliherva, Liisa Mustanoja ja Veli-Pekka Pyrhönen
Hyvä opettaja -palkinnon saajat 2021. Piirtäjä: Jenni Kuhalainen
Karikatyyripiirros TREYn Hyvä opettaja -palkinnon saajista 2020. Alkaen vasemmalta Kirsi Granberg, Hasse Nylund ja Maiju Paananen.
Hyvä opettaja -palkinnon saajat 2020. Piirtäjä: Jenni Kuhalainen

Kunniakirjat

Hallitus on päättänyt kokouksessaan 38/2019 myöntää kunniakirjan merkittävää ylioppilaskuntien yhdistymistyötä vuosina 2017-2018 tehneille henkilöille:

 • Sanni Pietilä
 • Jukka Koivisto
 • Sanni Lehtinen
 • Lassi Mäkinen
 • Jari-Pekka Kanniainen
 • Rosa Lehtinen
 • Mikael Malkamäki

Vappulakki-palkinto

Vappulakki on tunnustuspalkinto, joka jaetaan vuosittain sellaiselle Tampereen tai lähialueen kulttuuritoimijalle, joka on merkittävällä tavalla edistänyt opiskelijakulttuuria ja opiskelijoiden kulttuuria, opiskelijana olemista sekä olemista opiskelemisesta huolimatta. Vappulakki-palkinnon saajan päättää ylioppilaskunnan hallitus.

 • 2021: Tr3 Gamers
 • 2019: Tampereen opiskelija-asuntosäätiö TOAS

TREY palkitsee vuosittain vaikuttavimmat, hauskimmat ja onnistuneimmat järjestöteot ja -tekijät järjestöjen palkitsemisjuhlassa PLÖRGEILLÄ.

Palkitut 2021

Vuoden edunvalvontateko

Linnasta ei luovuta -liike

Vuoden halloped

Saija Yli-Rosti

Vuoden edaattori

Heidi Riikonen

Vuoden tuutori

Sonja Kalatie

Vuoden tuutoriteko

Boomi ry

Vuoden hyvinvointiteko

Pekka Sauronin yöradio

Vuoden kv-teko

ESN INTO

Vuoden järjestötoimija

Taika Tikkanen

Vuoden tapahtuma

WapunkaatoLIVE

Vuoden tapahtumateko

Wappuwiisut

Vuoden TREYHEM

Kampukset käyttöön -tempaus

Palkitut 2020

Vuoden edunvalvontateko

Complex ry

Vuoden halloped

Katariina Kojo

Vuoden edaattori

Eero Heikkilä

Vuoden tuutori

Markus Salonen

Vuoden tuutoriteko

Teknis-luonnontieteellinen kilta Hiukkanen ry

Vuoden hyvinvointiteko

Autekin, Indecsin ja Man@gerin kilometrihaaste

Vuoden kv-teko

TAYK ry

Vuoden järjestötoimija

Alisa Hakkarainen

Vuoden tapahtuma

ESN INTOn ja ESN FINTin Halloween Hunt

Vuoden tapahtumateko

TietoTeekkarikilta ry

Vuoden TREYHEM

SUD-toimijat: Interaktio ry, Staabi ry ja TARAKI ry

Palkitut 2019

Vuoden edaattori: Suvi Parhankangas

Hyvän hengen luonti, kokouksiin valmistautuminen poikkeuksellisella jämptiydellä, suhtautuu asioihin ennakkoluulottomasti sekä luo hyvää yhteishenkeä ylioppilaskunnan edustajistossa.

Vuoden edunvalvontateko: Cortex ry:n opintopsykologivaikuttamistyö

Cortex ry omalla substanssiosaamisellaan myötä vaikutti yliopiston kriittiseen opintopsykologitilanteeseen positiivisesti ja huomattavalla työpanoksella, jonka johdosta yliopisto ryhtyi paikkaamaan opintopsykologitilannetta sekä vakituisella työntekijällä, että harjoittelupaikoilla.

Vuoden hyvinvointiteko: HyRy / Niko Tattari & Niina Heiskanen

Mielenterveysaiheinen keskusteluryhmä logopedian opiskelijoille, jossa keskustellaan myös vaikeista aiheista, kuten minäkuva, yksinäisyys, pelot ja ahdistus, stressi sekä kehonkuva. Hyvinvointiryhmä on kerännyt roimasti positiivista palautetta ja se on auttanut useita logopedian opiskelijoita.

Vuoden kv-teko: ESTIEM Council Meeting Tampere

Suuri, yli 400 hengen kansainvälinen tapahtuma Hervannan ja keskustan kampuksilla kansainvälisyysviikon yhteydessä. Tapahtuma toi tuotantotalouden opiskelijoita ympäri Eurooppaa Tampereelle, ja tapahtuma oli valtava ponnistus sen tekijöille sekä se ryhmäytti suomalaisia ja eurooppalaisia opiskelijoita esimerkillisellä tavalla.

Vuoden potentiaali: Kyrpongin MM-kisat

Ensimmäistä kertaa järjestetty wapputapahtuma, osana Teemunkierrosta. Keräsi osallistujia kaikilta kolmelta kampukselta, ja sillä on roimasti potentiaalia kasvaa suureksi perinnetapahtumaksi.

Vuoden tapahtuma: Dildobingo

Erittäin suosittu tapahtuma wappuviikoilla, jonne oli halukkaita todella paljon. Tapahtuman teema edistää seksuaaliterveyttä sekä sai todella paljon positiivista palautetta. Dildobingossa oli erittäin hyvä fiilis, ja sitä pidettiin aidosti erilaisena ja poikkeuksellisena tapahtumana.

Vuoden TREYHEM: Wappuradio

Hieno poikkitieteellinen konsepti, kasvupotentiaalia enemmän TREYHEMiksi kaikille kampuksille. Historia opiskelijaradioskenessä, ensimmäisenä Suomessa.

Vuoden tuutoriteko: TiTen fuksivastaavisto ja tuutorit

Titen sisäänotto on täksi vuodeksi lähes tuplaantunut, ollen tällä hetkellä yli 150 hlö. Se ei kuitenkaan näy kuin positiivisessa mielessä. TiTe on ollut yksi Hovin aktiivisimpia jäseniä, ja järjestänyt monipuolista ja innostavaa fuksitoimintaa pitkin vuotta. Lisäksi TiTen fuksivastaavisto on erityisesti suunnannut fukseille erilaisia excuja ja yhteisleikkejä muiden kampusten fuksien kanssa. Kokonaisuutena TiTen fuksikasvatus on tänä vuonna ollut yliopistomme esimerkillisintä.

Vuoden uudistus: Reettorit ry:n vaikuttamistyö puheviestinnän tutkinto-ohjelman nimen muuttamiseksi

Puheviestinnän nimen muuttaminen viestinnäksi, pitkäaikainen edunvalvontaprojekti, joka kulminoitui tänä vuonna tutkinto-ohjelman nimen muutokseen. Viestintä kuvaa opintoalaa todella paljon paremmin, sillä Suomessa ei missään muualla opiskella puheviestintää.

Kilpailut

Pienteollisuustalon tilojen ideakilpailu 2019

Tampereen ylioppilaskunta järjesti omistamistaan Pienteollisuustalon toimitiloista opiskelijoille suunnatun avoimen ideakilpailun alkuvuonna 2019. Kilpailussa kerättiin ehdotuksia tilojen remontointia varten. Kilpailussa 1. palkinnon sai Maria Väätäinen työllään Hemma.