Hae TREYn tapahtumajaosto Kollektiiviin!

Onko tapahtumien järjestäminen intohimosi? Tai haluaisitko kenties oppia siitä lisää? Kiinnostaako sinua poikkitieteellisessä tiimissä toimiminen? Haluatko puuhailla uusia juttuja hyvässä seurassa ja samalla vaikuttaa siihen millaisia tapahtumia ylioppilaskunta tarjoaa?

Nyt siihen on mahdollisuus, sillä haemme innostuneita vapaaehtoisia kehittämään ylioppilaskunnan ainutlaatuista tapahtumakulttuuria TREYn tapahtumajaostoon eli Kollektiiviin.

Kollektiivissa pääset järjestämään monenlaisia tapahtumia eri alojen opiskelijoiden kanssa. Esimerkiksi wapputapahtumia sekä syksyllä pidettävien TREYn vuosijuhlien sillistä pääset Kollektiivissa toteuttamaan. Lisäksi pääset ideoimaan ja järjestämään täysin uusia tapahtumia päästäen luovuutesi irti, sillä tapahtumakentällä tarvitaan aina uusia innovaatioita! Näin voit vaikuttaa vahvasti myös siihen, miltä ylioppilaskunnan tapahtumat ja opiskelijakulttuurimme näyttävät vielä vuosienkin päästä.

Haemme Kollektiiviin jäseniä monialaisesti erilaisista taustoista. Kollektiivissa on mahdollista toimia myös englanniksi. Odotamme hakijoilta kiinnostusta TREYn yhteisöllisyyden kehittämiseen sekä innostusta lähteä mukaan järjestämään niin pieniä kuin isoja tapahtumia! Kokemus aiemmasta tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi. Jos olet innostunut toimimaan tiimissä, sinua kiinnostaa ylioppilaskunnan toiminta ja haluat jättää jälkesi tamperelaiseen opiskelijayhteisöön ja tapahtumakenttään, tämä on sinun paikkasi hakea!

Jätä hakemuksesi Kollektiiviin Microsoft Formsilla viimeistään 13.12.2023.

Kerro meille itsestäsi, kokemuksestasi ja motivaatiostasi. Lisäksi kerro, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö Kollektiiviin ja mihin suuntaan ylioppilaskunnan tapahtumakulttuuria tulisi mielestäsi kehittää. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päätyttyä. Kollektiivin toimikausi on 1.1.2024 – 31.12.2024.

Mitä siis vielä odotat? Laita hakemusta tulemaan ja saatat päästä osaksi mahtavaa porukkaa!

Lisätietoja hausta voi kysyä tapahtumat@trey.fi

Lisätietoa Kollektiivin toiminnasta antaa mielellään myös Kollektiivin Puheenjohtaja 2023 (Telegram: @elinainkeri)

Lisätietoa Kollektiivista löytyy TREYn toimielimet ja vapaaehtoiset -sivulla.