Tuutorien ilta 2024

TREY kutsuu kaikki Tampereen yliopiston tuutorit Tullikamarin Klubille tiistaina 13.8.2024 valmistautumaan alkavaan orientaatioon, tapaamaan muita yliopiston tuutoreita sekä virkistäytymään kesän päätteeksi! Tervetulleita Tuutorien iltaan ovat kaikki kansallisen ja kansainvälisen puolen tuutorit sekä järjestöjen fuksi- ja tuutorivastaavat. Tuutorien ilta potkaiseekin siis lukuvuoden 2024-2025 tuutoroinnin käyntiin toden teolla!

Illan aikana tuutoreilla on mahdollisuus ryhmäytyä oman porukkansa kesken sekä tutustua muiden alojen tuutoreihin. TREY järjestää kevyttä ohjelmaa, ja tarjolla on myös ruokaa ja juomaa. Luvassa saattaa olla myös yllättäviä paljastuksia… Illan kruunaa Pioneers-opiskelijabändin keikka, jonka tahdittamana voi jatkaa leppoisaa tutustumista ja hengailua vaikka pikkutunneille saakka!

Klikkaa siis tapahtuma kalenteriisi ja ilmoittaudu! Ilmoittautumaan pääset lunastamalla kide.appista ilmaisen pääsylipun sunnuntaihin 28.7. mennessä. Huomaathan, että tapahtuman kapasiteetti on rajallinen, joten nopeat syövät hitaat! Lisäinfoa on luvassa kesälomien jälkeen.

Tapahtuma on osallistujilleen maksuton.

Tullikamarin Klubin esteettömyydestä voi lukea heidän sivuiltaan.

Tapahtumassa noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät TREYn nettisivuilta.

Pidetään tapahtuma kaikille mukavana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin: hairinta@trey.fi. Voit olla häirintäyhdyshenkilöihin yhteydessä myös tämän Microsoft Forms -lomakkeen kautta.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysyä sähköpostilla: tuutorointi@trey.fi. Huomaathan, että kesälomat vaikuttavat vastausaikoihin.