Fuksisuunnistus 2024

Fuksi, tervetuloa huikeaan fuksisyksysi ensimmäiseen isoon tapahtumaan! TREYn Fuksisuunnistus on vauhdikas 1500 tamperelaisen opiskelijan rastikierros, jossa erilaisia opiskelijajärjestöjen tehtävärasteja kiertävät fuksit valtaavat Tampereen keskustan keskiviikkona 28.8.2024! Rasteilla suoritetaan erilaisia tehtäviä ja kerätään pisteitä, ja suurimmat kokonaispistemäärät keränneet joukkueet palkitaan illan päätösbileissä Tullikamarin Pakkahuoneella!

Fuksisuunnistus on avoin kaikille Tampereen yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja maisterifukseille sekä syksyllä aloittaville vaihto-opiskelijoille. Tapahtuma on täysin maksuton osallistujille ja rastinpitäjille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Fuksisuunnistukseen alkaa 19.8. klo 12.00 ja päättyy 25.8. klo 23.59, joten olethan tarkkana orientaatioviikolla! Ilmoittautuminen tapahtuu Kide.appissä.

Ohjelma

  • Lähdöt Keskustorilta klo 15.00-17.00 joukkeittain
  • Rastikierros klo 15.00-20.00 (3 tuntia / joukkue)
  • Jatkot Pakkahuoneella klo 20.00 alkaen

Lisätietoja

Tapahtuman rastikierros on mahdollista suorittaa esteettömästi. Jatkot järjestetään Tullikamarilla, jonka esteettömyystiedot löydät heidän sivuiltaan.

Tapahtumassa noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisemman tilan periaatteet löytyvät TREYn nettisivuilta täältä.

Pidetään tapahtuma hauskana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Voit olla häirintäyhdyshenkilöihin yhteydessä myös lomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeen häirintätapauksissa löydät tämä linkin kautta.

Lisätietoja tapahtumasta saat tapahtumat@trey.fi.