Tältä sivulta löydät ylioppilaskunnassa avoimena olevat tehtävät.

Avoimet työpaikat

Haemme jäsenpalveluassistenttia keskustakampukselle!

Onko sinulla itsenäinen ja toimeen tarttuva työote ja vahvaa asiakaspalveluosaamista? Oletko opiskelijahenkinen ja ihmisläheinen henkilö, jolle opiskelijoiden auttaminen on lähellä sydäntä? Tampereen ylioppilaskunta (TREY) etsii työyhteisöönsä uutta jäsentä vastaamaan keskustakampuksen opiskelijaneuvonta- ja jäsenpalveluista. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja tilaisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan opiskelijaelämän keskiössä! Toivomme hakemuksia 26.5.2022 mennessä. Lue lisää jäsenpalveluassistentin tehtävästä hakukuulutuksesta.

Etsimme kääntäjäharjoittelijaa syksylle 2022!

Tule kääntäjäharjoittelijaksi Tampereen ylioppilaskuntaan! TREYn kääntäjäharjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluvat ylioppilaskunnan kaksikielisyyden tukeminen, käännöstehtävät suomesta englantiin, dokumenttipohjien ja materiaalien suunnittelu, englanninkielisessä viestinnässä avustaminen sekä muut viestinnälliset tehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös tulkkaamista ja ylioppilaskunnan kansainvälisten asioiden edunvalvontaan osallistumista harjoittelijan toiveiden ja osaamisen mukaan. Haku on auki 20.5.2022 kello 23.59 saakka. Lue lisää kääntäjäharjoittelijan tehtävästä hakukuulutuksesta.

Tampereen ylioppilaslehti Visiiri kaipaa syyslukukaudeksi 2022 uutta toimitusharjoittelijaa!

Harjoittelijan tehtävänä on toimittajan työ osana Visiiri-lehden toimitusta. Työtehtävät ovat juttujen ideointia, tiedonhankintaa, haastatteluja ja kirjoittamista. Valokuvaamaan joutuu ja taittamaan voi päästä. Tehtäviä voidaan räätälöidä harjoittelijan omien toiveiden mukaan. Lue lisää toimitusharjoittelijan tehtävästä hakukuulutuksesta ja hae 22.5.2022 mennessä.

Avoimet luottamustoimet

Avoimet luottamustoimet ylioppilaskunnassa

Ei avoimia luottamustoimia.

Muut avoimet luottamustoimet

Ei avoimia luottamustoimia.