Tältä sivulta löydät ylioppilaskunnassa avoimena olevat tehtävät.

Avoimet työpaikat

Kääntäjäharjoittelija syksyksi 2019

TREYn kääntäjäharjoittelijan tehtävänkuvaan kuuluvat ylioppilaskunnan kaksikielisyyden tukeminen, käännöstehtävät suomesta englantiin, dokumenttipohjien ja materiaalien suunnittelu, englanninkielisessä tiedotuksessa avustaminen sekä muut viestinnälliset tehtävät. Tehtäviin voi kuulua myös tulkkaamista harjoittelijan toiveiden ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme harjoittelijalle suunnitelmallisen työnohjauksen, työtilan, kiinnostavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä innostavan ja inspiroivan työympäristön. Odotamme hakijoilta englannin kielen tai käännöstieteiden opintoja, englannin ja suomen kielen erinomaista hallintaa, käännöskokemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hakijan eduksi luetaan kokemus auktorisoidusta kääntämisestä, tiedotus- ja viestintätehtävistä, verkkosivujen päivittämisestä sekä dokumentoinnista.

Harjoittelu kestää pääsääntöisesti kolme kuukautta. Harjoittelijalle maksetaan korvausta 1 211 euroa kuukaudessa. Toivomme, että harjoittelija saa esimerkiksi yliopiston myöntämää harjoittelutukea. 30 tunnin viikkotyöaika on joustava ja osittainen etätyö mahdollista. Haku on auki 30.6.2019 saakka. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin. Harjoittelu alkaa 15.8. tai 1.9.2019.

Hakemukset lähetetään otsikolla ”Kääntäjäharjoittelija” sähköpostitse osoitteeseen anne.maki-rahkola@trey.fi. Mainitse hakemuksessasi, mikä ajankohta harjoittelulle sopisi sinulle parhaiten. Kerro myös, saatko harjoittelutukea tai muuta vastaavaa.

Lisätietoja voi kysyä TREYn kansainvälisten asiain ja vaikuttamisen asiantuntijalta Anne Mäki-Rahkolalta puhelimitse perjantaina 14.6. klo 9–15 (puh. 050 361 28 49) tai sähköpostitse anne.maki-rahkola@trey.fi.

Avoimet luottamustoimet ylioppilaskunnassa

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.

Avoimet luottamustoimet yliopistolla

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.

Avoimet yliopiston hallinnon opiskelijaedustajien tehtävät löydät täältä.

Muut avoimet luottamustoimet

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.