Tältä sivulta löydät ylioppilaskunnassa avoimena olevat tehtävät.

Avoimet työpaikat

This position requires fluent skills in Finnish.

Haemme osa-aikaista tapahtumatuottajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Palatko halusta koordinoida ikimuistoisten opiskelijatapahtumien järjestämistä ja kehittää opiskelijakulttuuria? Onko sinulla itsenäinen ja toimeentarttuva työote sekä vahva tausta tapahtumien järjestämisestä ja niiden suunnittelusta?

Tampereen ylioppilaskunta hakee nyt iloiseen työyhteisöönsä osa-aikaista tapahtumatuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, mahdollisuuden työskennellä osana nuorekasta porukkaamme aivan tamperelaisen opiskelijaelämän keskiössä ja tilaisuuden kehittää ylioppilaskunnan tapahtumatoimintaa ja yhteisöllisyyttä.

Mikä on TREY?

Tampereen ylioppilaskunta on 18 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö, joka edistää aktiivisesti yliopisto-opiskelijan asemaa niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti sekä toimii jäsenistönsä yhdyssiteenä. Työyhteisönä TREY on rento asiantuntijaorganisaatio, jossa työtä tehdään täydestä sydämestä. Työntekijöitä meillä on neljätoista, minkä lisäksi työyhteisöömme kuuluu noin kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva ylioppilaskunnan hallitus.

Tehtävän kuvaus

Haemme opiskelijayhteisöä tuntevaa henkilöä vastaamaan TREYn tapahtumien suunnittelusta ja käytännön järjestelyiden koordinoinnista. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu vuosittaisten tapahtumien (kuten Järjestöstartin, Fuksisuunnistuksen, vuosijuhlien, yliopiston avajaisviikon tapahtumien sekä TREYn wapputapahtumien) käytännön järjestelyistä huolehtiminen ja tapahtumien sisällön suunnittelu sekä viestintä ja markkinointi. Lisäksi tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö ylioppilaskunnan hallituksen ja erityisesti sen tapahtumavastaavan sekä TREYn vapaaehtoisten ja järjestöjen kanssa.

Tapahtumatuottajan säännöllinen työaika on 22,5 tuntia viikossa. Työhön sisältyy satunnaisia iltatöitä.

Etsimällämme henkilöllä on

 • kokemusta erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä
 • organisointi- ja paineensietokykyä ja jämäkkä ote tekemiseen
 • erinomaiset projektinhallintataidot
 • kyky itsenäiseen työskentelyyn
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot
 • opiskelijahenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
 • ideoita ja intoa opiskelijayhteisön yhteisöllisyyden ja tapahtumakulttuurin kehittämiseen
 • erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito

Katsomme eduksi korkeakouluopintoja, opiskelijatapahtumien ja tamperelaisen opiskelijayhteisön tuntemusta sekä kiinnostusta TREYn vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme tapahtumatuottajalle

 • mahdollisuuden osallistua ylioppilaskunnan tapahtumaperinteiden luomiseen ja tamperelaisen korkeakouluyhteisön yhteisöllisyyden rakentamiseen
 • mahdollisuuden kehittyä tapahtumatuottajana
 • lounas- ja kulttuuriedun
 • mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

Toivomme, että olet käytettävissä tehtävään tammikuusta alkaen.

Tapahtumatuottajan työtehtävä on vakituinen, ja työsuhteeseen sisältyy kuuden kuukauden koeaika. Palkkauksessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta (palkkaluokka III) lisineen.

Toivomme hakijoita useista sukupuolista ja erilaisista taustoista.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera 12.1.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen paasihteeri@trey.fi otsikolla ”Hakemus tapahtumatuottajaksi”. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja hausta ja tapahtumatuottajan tehtävästä: pääsihteeri Venla Monter, puh. 050 3612854, arkisin 19.12. saakka ja 2.1. alkaen.

Avoimet luottamustoimet ylioppilaskunnassa

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.

Avoimet luottamustoimet yliopistolla

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.

Avoimet yliopiston hallinnon opiskelijaedustajien tehtävät löydät täältä.

Muut avoimet luottamustoimet

Ei avoimia luottamustoimia tällä hetkellä.