Jos tarvitsemaasi lomaketta ei ole saatavilla, ota yhteyttä asianmukaiseen sektoriin.

Lomakkeet

Yhdistysasemahakemus (.pdf, 106 kt)

Projektitukihakemus (.pdf, 317 kt)

Tila-anomus Jotformissa

Peräkärryn lainaussäännöt

Lainaaminen

 1. Avaimet noudetaan Tampereen ylioppilaskunnan Hervannan kampuksen palvelutoimistosta, samalla saa myös rekisteriotteen. Rekisteriote on oltava ajossa mukana.
 2. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Pommisuojaan pääsee kulkemaan sisäkautta Rakennustalosta kävellen ja Korkeakoulunkadun kautta autolla, mutta muista sulkea ovet.
 3. Lainauksen loputtua: Kärry palautetaan paikallensa bommariluiskaan, ja taljat kiinnitetään kuomun sisälle kärryn lavassa oleviin kiinnityskoukkuihin. Avaimet palautetaan lainauksen loputtua ylioppilaskunnan Hervannan kampuksen palvelupisteen palvelutiskille, tai virka-ajan ulkopuolella ylioppilaskunnan Hervannan palvelupisteen viereiseen mustaan postilaatikkoon. Lainausmaksumaksetaan käteisellä avainten noudon yhteydessä. Jos lisämaksuja tulee, on ne maksettava vuokrauksen päätyttyä. Varauksen peruminen on tehtävä 3 vuorokautta ennen. Perumatta jätetystä lainauksesta veloitetaan minimilainausmaksu (5 €). Lainaaja vastaa tekemistään vahingoista ja on niistä korvaus-sekä ilmoitusvelvollinen. Ilmoitettaessahan omasta vahingosta lainaaja maksaa maksimissaan omavastuuosuuden (150 €). Ilmoittamatta jättämästä vahingosta kertyy lainaajalle omavastuu osuus + 30 €/pv kärryn ollessa huollossa.

Peräkärryn hinnat ja tiedot

 • Hinta: 5 €/1 h, 10 €/3 h, 20 €/vrk (klo 10-10), 40 €/ viikonloppu (pe klo 15 -ma klo 10)
 • Peräkärryn lava on 132 x 300 cm. Muovikuomu on 90 cm korkea. Kantopaino max 750 kg (kärry 150 kg ja kuomu 40 kg). Rekisterinumero on WBE-525.

Lainausehdot: Peräkärryä lainataan vain TREYn jäsenille ja TREYn piirissä toimiville yhdistyksille. Lainaaja tarkastaa kärryn ennen käyttöönottoa ja ilmoittaa viipymättä vioista tai puutteista osoitteeseen: pseura-karry(at)listmail.tut.fi tai muuten lainaaja on niistä itse vastuussa.

Ennen käyttöönottoa

Tarkista, että kärrystä löytyvät oheisen listan mukaiset varusteet:

 • 1 kpl aisalukko
 • 1 kpl munalukko
 • 1 kpl kuomulukko
 • 2 kpl kuormaliinoja
 • 1 kpl rekisteriote
 • 1 kpl avainnippu

Tarkista lisäksi ennen ajoon lähtöä valojen toiminta sekä silmämääräisesti aisan suoruus ja rengaspaineet. PerinneSeura pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Kysymykset ja ilmoitukset vaurioista osoitteeseen pseura-karry@listmail.tuni.fi.

Nämä perusteet on TREYn hallitus hyväksynyt kokouksessaan 11.4.2019

 1. Tilaa hakevalla järjestöllä tulee olla TREYn yhdistysasema tai järjestön tulee olla hakenut TREYn yhdistysasemaa
 2. Järjestön, jolle tila myönnetään, tulee olla TREYn piirissä toimiva yhdistys.
 3. Tilaa haetaan täyttämällä TREYn Tila-anomus ja toimittamalla se järjestösektorille.
 4. Hakemukset laitetaan jonoon saapumisjärjestyksessä. Kuitenkin sopivan tilan vapautuessa jonoa voidaan priorisoida TREYn hallituksen harkinnalla järjestön tilantarpeen mukaan, kuten on määritelty kohdissa 7-8.
 5. Järjestölle voidaan lähtökohtaisesti myöntää yksi järjestötila ja yksi varasto.
 6. Järjestön asema pyritään säilyttämään vähintään nykyisellä tasolla.
 7. Tiloja myönnetään ensisijaisesti sisäänotollisille ainejärjestöille ja edunvalvontajärjestöille.
 8. Tilaa jaettaessa priorisoidaan järjestön kokoa sekä sitä, tarvitseeko järjestö varsinaisen toimintansa toteuttamiseen kyseistä tilaa. Tilan pitää hyödyttää kyseisen järjestön jäsenistöä. Tilaa jaettaessa pyritään huomioimaan järjestön toiminnan erityispiirteet, esimerkiksi työtilan tarve.Kun tilaa hakeneiden järjestöjen tilatarve on samankaltainen, myönnetään tila sitä aiemmin hakeneelle.
 9. Tilaa hakevan järjestön toiminnan jatkuvuuden tulee olla taattua.
 10. Tila myönnetään ensisijaisesti siltä kampukselta, jolta järjestö on tilaa hakenut.
 11. Uusi tila myönnetään ensisijaisesti järjestölle, jolla ei vielä ole omaa tilaa. Mikäli sisäänotollisella ainejärjestöllä tai edunvalvontajärjestöllä on muuttohakemus ja vapautuva tila vastaa tämän järjestön tarpeisiin huomattavasti vanhaa paremmin, myönnetään uusi tila tälle järjestölle, ja järjestön vanha tila uutta tilaa hakeneelle muulle ainejärjestölle tai harrastejärjestölle.
 12. 11.5. mennessä saapuneet hakemukset käsitellään samaan aikaan saapuneina.
 13. Tilat myöntää ylioppilaskunnan hallitus järjestösektorin esityksen perusteella ja yhteistyössä tilapalveluiden kanssa.