Lautapelit

Ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt voivat lainata lautapelejä ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta ja keskustan palvelupisteeltä. Valikoima vaihtelee palvelupisteittäin ja lainatut pelit tulee palauttaa sille palvelupisteelle, josta ne on alunperin lainattu.

Porakone ja työkalupakki

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- ja kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:
• Kolme pesäpallomailaa
• Kolme palloa
• Yhdeksän räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:
• Viisi karttua
• Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Playstation 4

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Keskustan palvelutoimistosta 20 euron panttia 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Pakettiautot

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakettiauton lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa. Hervannan pakettiauton vuokraukseen liittyvät ohjeet löydät täältä.

HUOM! Keskustassa sijaitsevaa pakettiautoa voi varata vain keskustan palvelupisteeltä ja Hervannassa sijaitsevaa pakettiautoa vain Hervannan palvelupisteeltä! Pakettiautojen avaimet noudetaan siltä palvelupisteeltä, jolta kyseisen pakettiauton voi varata.

Keskustakampuksen pakettiauton varausohjeet:

  1. Varaukset puhelimitse/sähköpostitse TREYn toimistoon (p. 0443610210 / help@trey.fi)
  2. Mahdollisuus varata pakettiauto kolmelle erilaiselle periodille: 1. arkipäivänä aamu- tai iltapäivä ti-pe (klo 9.30-12.30 tai 12.30-15.30) 0,5 €/km (minimimaksu 10€/varaus)  huom. ma 12.30 alkaen, 2. yön yli maanantai-torstai (klo 15.30- 9.30) 0,5 €/km (minimimaksu 15€/varaus) tai 3. viikonloppu (pe klo 15.30 – ma klo 12.30) 0,5 €/km (minimimaksu 20€/varaus). Huom! Touko-kesäkuussa viikonloppu to-ma. Autoa on mahdollista varata maksimissaan kolmen peräkkäisen periodin ajaksi
  3. Varauksen peruminen tai ajankohdan vaihtaminen on tehtävä viimeistään päivää ennen varauksen ajankohtaa. Myöhästyneistä perumisesta peritään varausperiodin yhteenlaskettujen minimimaksujen suuruinen maksu.
  4. Avaimet ovat noudettavissa yllä olevien varausperiodien alkaessa. Varattaessa useampia peräkkäisiä periodeja tulee avaimet noutaa ensimmäisen periodin aikana, muutoin varaus katsotaan peruuntuneeksi ja peritään kohdan kolme mukaiset myöhästymismaksut. Avaimet palautetaan ennen periodin päättymistä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään 20 euron suuruinen lisämaksu.
  5. Kohdan 2 mukaiset maksut sekä mahdolliset muut korvaukset maksetaan ylioppilaskunnan palvelutoimistoon avainten palautuksen yhteydessä, pois lukien 200 euron omavastuu, joka on mahdollista suorittaa laskulla.
  6. TREY ei korvaa auton käyttäjistä aiheutuneita muiden käyttäjien varausten peruuntumisia, mutta tiedottaa niistä mahdollisimman nopeasti ja ohjaa korvaavan palvelun piiriin.
  7. Allekirjoittamalla sopimuksen pakettiauton lainaaja hyväksyy yllä mainitut ehdot.

Hervannan kampuksen pakettiauton voit varata täältä. Pakettiautoille on tulossa yhteinen varauskalenteri nettisivuillemme myöhemmin tänä vuonna.

Peräkärry

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät täältä. Peräkärry varataan varauskalenterista, tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon.

Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta pseura-karry@listmail.tut.fi.