Lautapelit

Ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt voivat lainata lautapelejä ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta ja keskustan palvelupisteeltä. Valikoima vaihtelee palvelupisteittäin ja lainatut pelit tulee palauttaa sille palvelupisteelle, josta ne on alunperin lainattu.

Porakone ja työkalupakki

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallosetti

TREY lainaa 20€ panttia ja 2€ ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallosettiä, joka on tällä hetkellä huollossa. Pesäpallosetin voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Jos setit palautetaan lainausehtojen mukaisesti ajallaan käyttökunnossa, pantti maksetaan lainaajalle takaisin kokonaisuudessaan palautuksen yhteydessä ja lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Kyykkä- tai pesäpallosetin osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

  • Kolme pesäpallomailaa
  • Kolme palloa
  • Yhdeksän räpylää

Playstation 4

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Hervannan palvelutoimistosta 20 euron panttia 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Pakettiauto

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakun lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa killan, kerhon tms. käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa.

Tarkemmat ohjeet pakettiauton vuokraamisesta päivitetään tälle sivulle myöhemmin.