Lautapelit

Ylioppilaskunnan piirissä toimivat järjestöt voivat lainata lautapelejä ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta ja keskustan palvelupisteeltä. Valikoima vaihtelee palvelupisteittäin ja lainatut pelit tulee palauttaa sille palvelupisteelle, josta ne on alunperin lainattu.

Porakone ja työkalupakki

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- ja kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:
• Kolme pesäpallomailaa
• Kolme palloa
• Yhdeksän räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:
• Viisi karttua
• Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Playstation 4

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Keskustan palvelutoimistosta 20 euron panttia 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Pakettiautot

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakettiauton lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa. Hervannan pakettiauton vuokraukseen liittyvät ohjeet löydät täältä.

HUOM! Keskustassa sijaitsevaa pakettiautoa voi varata vain keskustan palvelupisteeltä ja Hervannassa sijaitsevaa pakettiautoa vain Hervannan palvelupisteeltä! Pakettiautojen avaimet noudetaan siltä palvelupisteeltä, jolta kyseisen pakettiauton voi varata.

Tällä hetkellä Hervannan kampuksella sijaitsevan auton voi varata suoraan varauskalenterista. Keskustan kampuksella olevan pakettiauton voi puolestaan varata olemalla suoraan yhteydessä pienteollisuustalon palvelutoimistoon.

Pakettiautoille on tulossa yhteinen varauskalenteri nettisivuillemme myöhemmin tänä vuonna.