Yhdistyslaki, edunvalvonta ja politiikka, johtaminen… Kysy lisää, kirjat sijaitsevat TREYn toimistolla Hervannassa.

Tarkemmat ohjeet pakettiauton lainaamiseen ja varauskalenterin löydät täältä. Varmista, että varauskalenterista varaamasi paku on varmasti sen toimipisteen paku, jonka haluat. 

Avainten luovutetaan sen kampuksen palvelutiskiltä, jonka auto on varattu. Avaimet luovutetaan palvelutiskien aukioloaikojen puitteissa (ma-pe klo 9-16). Mikäli sinulla ei ole kulkuoikeuksia, sovi avainten luovutuksesta TREYn jäsenpalvelusihteerin, Helky Kourin kanssa (puh. ++358 40 713 0073, Telegram: @treyhelky tai sähköpostitse helky.kouri@trey.fi). Emme luovuta avaimia toimistoaikojen ulkopuolella.

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakettiauton lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa. Hervannan pakettiauton vuokraukseen liittyvät ohjeet löydät täältä.

Varausehdot ja -ohjeet:

Pakettiautojen lainaukseen liittyvät ohjeet (lue ohjeet tarkasti ENNEN varausta) ja varauskalenterin löydät täältä.

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- ja kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:
• Kolme pesäpallomailaa
• Kolme palloa
• Yhdeksän räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:
• Viisi karttua
• Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät täältä. Peräkärry varataan varauskalenterista, tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon.

Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta pseura-karry@listmail.tut.fi.

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Keskustan palvelutoimistosta 20 euron panttia 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta löytyy striimaukseen sopivat laitteet, joita lainataan järjestöille. Huomaathan, että mm. edustajiston kokousten aikaan laitteisto on varattu.