Tällä sivulla kerromme lisää järjestöille käytettävissä olevista lainauspalveluista.

Pakettiautot

Tarkemmat ohjeet pakettiauton lainaamiseen ja varauskalenterin löydät Tampereen Teekkarien Moottorikerhon verkkosivuilta. Varmista, että varauskalenterista varaamasi paku on varmasti sen toimipisteen paku, jonka haluat.

Avaimet noudetaan TREYn siltä palvelutiskiltä, jonka pakettiauto sinulle on varattuna. Avainten luovutukset tapahtuvat aukioloaikojen puitteissa, jotka löytyvät TREYn Yhteystiedot-alasivulta. Avaimia on useat, joten viikonloppuvarausten avaimet voi noutaa perjantaina. Mikäli sinulla on kysyttävää avainten luovutukseen liittyen, ota yhteys etukäteen TREYn jäsenpalvelusihteeriin Helky Kouriin. Emme luovuta avaimia toimistoaikojen ulkopuolella.

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakettiauton lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa. Hervannan pakettiauton vuokraukseen liittyvät ohjeet löydät  Tampereen Teekkari Moottorikerhon sivuilta.

Pakettiauton varausehdot ja -ohjeet

Pakettiautojen lainaukseen liittyvät ohjeet (lue ohjeet tarkasti ENNEN varausta) ja varauskalenterin löydät Tampereen Teekkarien Moottorikerhon sivuilta.

Peräkärry

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät peräkärryn lainausohjeista (pdf, 115 kt). Peräkärryn varaaminen tapahtuu yliopiston sivuilla sijaitsevasta varauskalenterista, tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon.

Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta pseura-karry@listmail.tut.fi.

Työkalupakki

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

PlayStation 4

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Keskustan palvelutoimistosta 20 euron panttia 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- ja kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:
• Kolme pesäpallomailaa
• Kolme palloa
• Yhdeksän räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:
• Viisi karttua
• Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Striimausvälineistö

Ylioppilaskunnan toimistolta Hervannasta löytyy striimaukseen sopivat laitteet, joita lainataan järjestöille. Huomaathan, että mm. edustajiston kokousten aikaan laitteisto on varattu.

Kirjallisuus

Yhdistyslaki, edunvalvonta ja politiikka, johtaminen… Kysy lisää, kirjat sijaitsevat TREYn toimistolla Hervannassa.