Tällä sivulla kerromme lisää järjestöille käytettävissä olevista lainauspalveluista.

Pakettiautot

TREYn jäsenet voivat vuokrata pakettiautoja ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen käyttöön. Ohjeet pakettiautojen lainaamiseen, hinnastot, varauskalenterit ja tiedot autoista löydät Pakettiauto -alasivulta.

PerinneSeuran teltta

TREYn kautta voi lainata suurta ulkotelttaa erilaisiin ulkotapahtumiin. Teltan voi varata samasta kalenterista kuin TREYn pakettiautot.

Hinnasto:

Hinnasto:
70e/vrk

150e/3vrk
300e/vk
Varausehdot:
  • Maksu suoritetaan, kun teltta noudetaan.
  • Osat palautetaan siistittynä, kuivattuna ja siististi (kankaat säkissä ja metallipalat sidottuna).
  • Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan, jos teltta vahingoittuu.

Työkalupakki

Ainejärjestötilan remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

PlayStation 4

TREY lainaa PlayStation 4 -pelikonsolia piirissä toimivien järjestöjen käytettäväksi esimerkiksi peli-illoissa tai järjestön toimistolla. Konsolin voit lainata Keskustan palvelutoimistosta 20 euron panttia ja 5 euron ylläpitomaksua vastaan. Tällä hetkellä mukana ovat Singstar Ultimate -party ja NHL 17-pelit.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Voit varata setit ottamalla yhteyttä help@trey.fi tai puhelimitse 044 361 0210. Setit voi noutaa keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- ja kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

  • Kolme pesäpallomailaa
  • Kolme palloa
  • 10 vasemman käden ja 3 oikean käden räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:

  • Viisi karttua
  • Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Hervannan kampuksen esiintymislava

TREY hoitaa Hervannan kampuksella olevan esiintymislavan lainaamista. Lavan lainaaminen on ilmaista ja sen voi varata järjestön käyttöön Resource Bookerista. Lava sijaitsee Bommarin sitsitilan takana olevassa varastossa ja koostu palasista, joista voi tehdä omaan tarkoitukseensa sopivan lavamuodostelman. Lava on painava, joten sen siirtämiseen kannattaa varata esim. pakettiauto. Lavaa lainataan vain Hervannan kampukselle, ei sen ulkopuolelle.

Striimausvälineet

Tampereen ylioppilaskunta ja Tampereen yliopisto tarjoavat TREYn piirissä toimiville järjestöille ja TREYn yksittäisille jäsenille lainattavaksi striimausvälineitä etätapahtumien ja -kokousten järjestämiseen. Varausaika on yksi vuorokausi, mutta jäsenpalvelusihteereiden kanssa voi sopia erikseen myös pidemmästä laina-ajasta.

Hervannan kampuksella on varattavissa 3 settiä ja keskustakampuksella 4 (sis. Logitech C925e -kamera ja Jabra Speak 710 -kaiutin).Varaus Hervannan kampuksella: help@trey.fi  tai 0407130073. Varaus keskustakampuksella: help@trey.fi tai 044 361 0210

Tutustu striimausvälineiden käyttöehtoihin ennen varausta Lomakkeet-sivulla. Lisätietoa tarvikkeista voi pyytää TREYn jäsenpalveluista vastaavilta työntekijöiltä.

Lautapelit

Lainaamme järjestöille sekä Hervannan että keskustakampuksen palvelutiskeiltä erilaisia lautapelejä ilmaiseksi illanviettoihin. Pelit voi noutaa palvelutiskien aukioloaikojen puitteissa, pelejä ei voi varata etukäteen. Listaus peleistä, joita palvelutiskeiltä löytyy, on luettavissa Lainauspalvelut-sivulla. Maksimilaina-aika lautapeleille on kolme päivää.

Kaipaatko jotain tiettyä peliä pelivalikoimaamme? Voit toivoa jotain tiettyä peliä hankittavaksi nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta tai vieraillessasi palvelutiskillä!