Ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen ja piirissään toimiville yhdistyksille maksutonta neuvontaa mm. yhdistystoimintaan, opiskeluun ja opintoihin, opiskelijan toimeentuloon ja häirintään liittyen. Lisäksi jäsenille tarjotaan mahdollisuus lainopilliseen neuvontaan.

Ylioppilaskunnassa työskentelee useita asiantuntijoita, joiden puoleen voit kääntyä järjestöneuvontaa kaivatessasi:  

  • Yhdistystoimintaan liittyvien kysymysten parissa työskentelee järjestöasiantuntija, joka mielellään vastaa näihin liittyviin kysymyksiin.
  • Opiskeluun ja opintoihin, opiskelijoiden oikeusturvaan ja yliopiston hallintoon liittyviin kysymyksiin vastaavat koulutuspoliittiset asiantuntijat.
  • Yhdistysten kansainvälisyyteen liittyviin kysymyksiin vastaa kansainvälisten asiain ja vaikuttamisen asiantuntija.
  • Yhdenvertaisuuskysymyksissä voit kääntyä sosiaalipoliittisten asiantuntijoiden puoleen.
  • Varainhankinnassa myyntikoordinaattori auttaa sinua.

Lisäksi TREYllä on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, jotka neuvovat ja tukevat häirintää, ahdistelua, kiusaamista, syrjintää tai muuta epätasa-arvoista kohtelua kohdanneita opiskelijoita ja auttavat myös järjestöjä tällaisissa tilanteissa. Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Lainopillinen neuvonta

TREYn jäsenille ja yhdistysasemassa oleville järjestöille maksutonta lainopillista neuvontaa antaa asianajotoimisto Magnusson Law. Neuvontaa saa asianajotoimistosta ilmoittamalla olevansa TREYn lainopillisen neuvonnan asiakas. Yhteyden saat sähköpostitse: ville.salonen@magnussonlaw.com

Neuvontaa annetaan puhelimessa tai asianajotoimiston tiloissa Technopoliksella osoitteessa Kalevantie 2. Varsinaiset lakimiespalvelut, dokumenttien laatimiset tai muut toimenpiteet eivät kuulu palveluun. Huomaa, että neuvontaa pyytävän henkilön tulee olla ylioppilaskunnan jäsen. Lisätietoja lainopillisesta neuvonnasta antaa sosiaalipoliittinen sektorimme.

Ohjeistukset

Koronaohjeistukset järjestöille löytyvät ylioppilaskunnan materiaalipankista, jonka tiedot löytyvät alta.

Materiaalipankit

Ylioppilaskunta tuottaa järjestöjen tueksi laajasti materiaalia, jotka kootaan ylioppilaskunnan materiaalipankkiin Google Driveen.