Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa edullisella käyttömaksulla TREYn jäsenten käyttöön muuttoihin, tavarannoutoihin ym. tarpeisiin. Toinen lainattavissa olevista pakettiautoista on Hervannassa ja toinen keskustassa. Lue huolellisesti alla olevat ohjeet ennen kuin varaat pakettiauton. Varaus- ja ajo-oikeus vain TREYn jäsenillä (ylioppilaskunnan jäsenmaksun tulee olla maksettu ja varaajalla on oltava B-ajokortti tai Suomen poliisin hyväksymä ulkomainen ajokortti). Varaaja on aina pakettiauton kuski. Vuosittainen jäsenyys on voimassa 1.9.–31.8.

Avainten vastaanottaja vastaa kaikista väärinkäytöksistä ja ajoneuvolle ja mahdollisesti kolmansille osapuolille aiheutuneista vaurioista. Auto on henkilöautoa vaikeampi ajettava, joten kuljettajalle suositellaan vankkaa ajotaitoa.

*Huom! Jos varauskalenteri ei toimi, ota yhteys 040 713 0073 tai help@trey.fi*

Pakettiautot varataan käyttöön varauskalenterista, joka toimii tuni-tunnuksilla. Olethan tarkkana, että varaat sen toimipisteen pakun, jonka todella haluat käyttöösi. Kumpikin pakettiauto on kaikkien TREYn jäsenten käytössä opiskelukampuksesta riippumatta. Huomioithan, että sallittu laina-aika kuun vaihteessa (+- 2 vrk kuun vaihteen molemmin puolin) on kokonaisuudessaan 6 h.

Varauksen peruminen tai sen siirtäminen on mahdollista tehdä veloituksetta suoraan varauskalenterista, jos varauksen alkuun on varausta peruttaessa yli 48 tuntia. Mikäli varauksen alkuun on alle 48 h, ota yhteys TREYn palvelusihteereihin.

Varauskalenteriin pääset yliopiston sivuilta täältä.

Avainten noutaminen

Avaimet noudetaan varausta ennen TREYn siltä palvelutiskiltä, jonka pakettiauto sinulle on varattuna. Voit tarkistaa palvelutiskien aukiolojat Aukioloajat -sivulta. Viikonloppuvarausten avaimet luovutetaan perjantaisin. Mikäli sinulla on kysyttävää avainten luovutukseen liittyen, ota yhteys etukäteen TREYn Hervannan palvelutiskiin, jonka yhteystiedot löydät Yhteystiedot-alasivulta. Emme luovuta avaimia toimistoaikojen (09-16) ulkopuolella. Avainten luovutuksen yhteydessä tarkistetaan varaajan opiskelijakortti ja ajokortti.

Avainten palautus

Mikäli ajosi päättyy palvelutiskien ollessa auki, palauta avaimet heti ajon jälkeen palvelutiskeille.

Avainten palautus Hervannassa: Palvelutiskin aukioloaikojen ulkopuolella avaimet voi palauttaa Hervannassa päärakennuksen pääovien oikealla puolella olevaan postiluukkuun, jossa lukee ”PALAUTUKSET/RETURNS”. Avaimet palautetaan kirjekuoressa, joita löytyy valmiiksi pakettiautosta. Kirjekuoren päälle kirjoitetaan TREY. Jos kampus on auki varauksesi päättyessä, voit palauttaa avaimet myös palvelutiskin ulkopuolella seinässä olevaan postilaatikkoon.

Avainten palautus keskustakampuksella: avaimet palautetaan vain palvelutiskin ollessa auki. Mikäli ajosi päättyy aukioloaikojen ulkopuolella, palauta avaimet heti varausta seuraavana arkipäivänä keskustan palvelutiskille.

Hinta muodostuu varatuista 3 h ajanjaksoista sekä sen aikana ajetuista kilometreistä. Väärinkäyttötapauksissa hintaan lisätään sakkomaksut. Laskutus tapahtuu sähköpostitse ja lasku tulee ajopäivyriin merkittyyn sähköpostiosoitteeseen. Täytä pakettiauton lähtö- ja lopetuskilometrit kilometrimittarissa ajopäivyriin. Laskutus pyritään tekemään alle kuukauden kuluttua pakuvarauksesta. Mikäli laskutuksessa on epäselvyyksiä, ota yhteys pakulaskutus@ttmk.fi.

Pakettiauton minimilaskutus on 12 e.

Tuntihinnat:

 • 10 €/ 3h varaus klo 09, 12, 15, 18 tai 21 alkaen.
 • 5 € / 3h varaus klo 00, 03, 06 alkaen.

Kilometrihinnat

 •  kilometrihinta 0,48 €/km

Muut maksut sopimusehtojen rikkomisesta:

 •  Varauksen peruminen alle 48 h ennen varauksen alkua: 12 €.
 • Epäselvän, toimimattoman tai valheellisen laskutustiedon selvittäminen: 5 €.
 • Auton palautus myöhässä: alkava 30 min: 10 €.
 • Avainten palauttaminen myöhässä: 10 €.
 • Auton palauttaminen epäsiistinä, vaatien siivousta: roskia tai tavaraa autossa: 20 € + mahdolliset hävityskulut. Tehopuhdistusta vaativaa likaa, esimerkiksi nesteitä: 200 €.
 • Auton kolhiminen: vakuutuksen omavastuu on 200 €, kun vauriot on ilmoitettu heti niiden synnyttyä. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty, ja vauriot ilmenevät myöhemmin, lisätään summaan 20 €/vrk korjauksen ajalta korvauksena siitä, ettei pakettiauto ole muiden käytettävissä.
 • Auton palauttaminen ilmoittamatta vähiin käyneestä dieselistä (= polttoainesäiliössä alle puolet dieseliä jäljellä): 20 €.
 • Väärän polttoaineen tankkaus (muun kuin dieselin): 500 €.
 • Auton palauttaminen väärään paikkaan: 60 €.
 • Muu sopimusrike: 50 € ja mahdolliset aiheutuneet kustannukset.

Jos matka keskeytyy tai varaus peruuntuu auton teknisen kunnon tai varkauden takia, TTMK:n ja TREYn vastuu rajoittuu ko. varauksen hintaan!

Varaus- ja ajo-oikeus vain TREYn jäsenillä (ylioppilaskunnan jäsenmaksun tulee olla maksettu ja varaajalla on oltava B-ajokortti tai Suomen poliisin hyväksymä ulkomainen ajokortti). Varaaja on aina pakettiauton kuski. Kukaan toinen henkilö ei saa ajaa pakettiautoa.

Ennen ajoa:

 • Lue pakettiauton käyttöohjeet ja säännöt tarkasti.
 • Tee varaus varauskalenteriin. Huomaathan, että kuun vaihteessa (+- 2 vrk kuun vaihteen molemmin puolin) sallittu laina-aika on kokonaisuudessaan 6 h.
 • Nouda avaimet yllä olevan ohjeen mukaan TREYn palvelutiskiltä.
 • Ota auto siltä kampukselta, jolla auto sijaitsee. Hervannan auto on Konetalon vieressä, lämpötolppapaikalla 71, ja keskustan auto Päätalon itäpuoleisella parkkipaikalla lämpötolppapaikalla 44.
 • Ennen ajoa tarkista ajoneuvon kunto, ja kirjaa mahdolliset havaintosi ajopäiväkirjaan. Kirjaa myös nimesi, varauksen alkaessa oleva mittarilukema, kellonaika ja päivämäärä sekä laskutustietosi.
 • Valokuvaa auto ennen ajoasi; erityisesti siinä jo olevat kolhut, naarmut yms. poikkeavuudet!  Mikäli havaitset autossa kolhuja, poikkeavaa törkyisyyttä tai vian, ilmoita niistä välittömästi kuvien kanssa paku@ttmk.fi tai whatsapp/telegram 0404421858 / Juho Jaatinen. Näin tehdessäsi ennen omaa ajoasi vältät turhan laskun toisen aiheuttamista murheista.
 • JOS AUTOSSA PALAA VIKAVALO, ÄLÄ AJA METRIÄKÄÄN VAAN SOITA 045 633 4100

Ajon jälkeen:

 • Ajon jälkeen tarkista auton kunto uudestaan, jotta varmistut, ettei vahinkoja ole sattunut. Jos kuitenkin on, ilmoita niistä kuvien kanssa paku@ttmk.fi tai whatsapp/telegram 0404421858 / Juho Jaatinen.
 • Merkitse tämän jälkeen ajosi lopussa auton kilometrilukema sekä kellonaika, jolloin auto on palautunut käytöstäsi.
 • Jos Hervannan autossa on alle puoli tankkia dieseliä, ota yhteys whatsapp/telegram 0404421858 / Juho Jaatinen.
 • Jos keskustan autossa on alle puoli tankkia dieseliä ota yhteys whatsapp/telegram 0404421858 / Juho Jaatinen.

Hervannassa opiskelijoita palvelee Volkswagen Crafter rekisterinumerolla COK-921. Auto löytyy Konetalon sivuparkista ruudusta 71. Pakettiautossa on manuaalivaihteet.

Hervannan kampuksen pakettiauto

Hervannan kampuksen pakettiauto

Hervannan kampuksen kartta

Keskustassa on käytössä Volkswagen Crafter rekisterinumerolla COE-770. Auto löytyy Päätalon itäpuoliselta parkkialueelta ruudusta 44. Pakettiautossa on manuaalivaihteet.

Keskustakampuksen pakettiauto

Keskustakampuksen pakettiauto

Keskustakampuksen kartta

Pakettiautojen strategiset mitat

Pakettiautojen mitat (korkeus 165 cm, leveys 175 cm ja pituus 320 cm).

Auton pituus: 6,1 m ja auton korkeus: 2,5 m.

Tiedustelut pakettiautosta ja sen vuokraamisesta pidemmille reissuille (sekä kesäaikaan) sähköpostilla osoitteesta paku@ttmk.fi.

Enintään kalenterivuorokauden mittaiset lainaukset ilman kilometrirajaa onnistuvat, jos asiasta on sovittu etukäteen sähköpostilla osoitteesta paku@ttmk.fi. Kysy samalla pakettihintaa pidemmälle vuokraukselle.

Varaathan myös pidemmät ajanjaksot tai siirtymät itse kalenterista. Jos sopimisessa tulee perumisen aihe ilmi, voidaan tuo varaus perua veloituksetta säännöissä määritetyin ehdoin (varatun ajanjakson alkuun alle 2 vrk).

Yli vuorokauden mittaiset ajot ja auton vienti ulkomaille pitää aina erikseen sopia.
Jos et saa sähköpostiisi vastausta 2-3 vrk sisällä, ota yhteys TG/WhatsApp/puhelu: Juho Jaatinen, 0404421858!

Kuka voi varata pakettiauton ja ajaa sitä?

 • Pakettiauton voi varata ainoastaan TREYn jäsenet, joilla on voimassaoleva, vähintään B-luokan ajokortti. Pakettiauton varaaja on myös aina sen kuski. Kukaan toinen henkilö ei saa ajaa autoa. Autoa ei vuokrata osastoille tai laboratorioille, eikä yliopiston henkilökunnalle.

En tarvitsekaan pakettiautoa. Miten perun varauksen?

 • Varauksen peruminen tai sen siirtäminen on mahdollista tehdä veloituksetta suoraan varauskalenterista, jos varauksen alkuun on varausta peruttaessa yli 48 tuntia. Mikäli varauksen alkuun on alle 48 h, ota yhteys TREYn palvelusihteereihin.

Minulla on kysymys liittyen pakun varaukseen, käyttöön tai avainten luovutukseen. Kehen otan yhteyttä?

Minulla on kysymys liittyen pakun kuntoon, tankkaamiseen tai laskutukseen. Kehen otan yhteyttä?

 • Mikäli havaitset autossa kolhuja, poikkeavaa törkyisyyttä tai vian, ilmoita niistä välittömästi kuvien kanssa paku@ttmk.fi tai whatsapp/telegram 0404421858/ Juho Jaatinen. Näin tehdessäsi ennen omaa ajoasi vältät turhan laskun toisen aiheuttamista murheista.
 • Pakun laskutukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen pakulaskutus@ttmk.fi.
 • Jos keskustan autossa on alle puoli tankkia dieseliä ota yhteys whatsapp/telegram 0404421858 / Juho Jaatinen.

Onko pakettiautossa nokkakärryt?

 • Molemmissa pakettiautoissa on nokkakärryt.

Miksi vain TREYn jäsen voi ajaa autoa?

 • Edellytämme, että auton kuskina on TREYn jäsen, jotta ongelmatapauksissa saamme varmasti kuljettajaan yhteyden. Lisäksi tällä tavoin varmistamme, että autoamme todella käyttää vain jäsenemme – paku on jäsenpalvelu, joka mahdollistetaan jäsenmaksuilla.