Porakone ja työkalupakki

Remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- tai kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

  • Kolme pesäpallomailaa
  • Kolme palloa
  • Kolme oikean käden räpylää ja yhdeksän vasemman käden räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:

  • Viisi karttua
  • Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Pakettiautot

Ohjeet pakun vuokraamiseen ja varauskalenterin löydät täältä. Varmista, että varauskalenterista varaamasi paku on varmasti sen toimipisteen paku, jonka haluat. 

Avaimet noudetaan TREYn palvelutiskiltä aukioloaikojen puitteissa (ma-pe klo 9-16). Mikäli sinulla ei ole kulkuoikeuksia kampukselle, sovi avainten luovutuksesta etukäteen TREYn jäsenpalvelusihteerin, Helky Kourin, kanssa (puh. +358 40 713 0073, Telegram @treyhelky tai sähköpostitse helky.kouri@trey.fi). Emme luovuta avaimia toimistoaikojen ulkopuolella.

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa edullisella käyttömaksulla opiskelijoiden käyttöön muuttoihin, tavarannoutoihin ym. tarpeisiin. Lue huolellisesti alla olevat ohjeet ennen kuin varaat pakettiauton. Varaus- ja ajo-oikeus vain TREYn jäsenillä (ylioppilaskunnan jäsenmaksun tulee olla maksettu ja varaajalla on oltava B-ajokortti tai Suomen poliisin hyväksymä ulkomainen ajokortti). Vuosittainen jäsenyys on voimassa 1.9.–31.8.

Avainten vastaanottaja vastaa kaikista väärinkäytöksistä ja ajoneuvolle ja mahdollisesti kolmansille osapuolille aiheutuneista vaurioista. Auto on henkilöautoa vaikeampi ajettava, joten kuljettajalle suositellaan vankkaa ajotaitoa.

Varausehdot ja ohjeet:

Pakettiautojen lainaukseen liittyvät ohjeet ja varauskalenterin (lue ohjeet tarkasti ENNEN varausta) löydät täältä.

Peräkärry

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät täältä. Peräkärry varataan varauskalenterista tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon. Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta pseura-karry@listmail.tut.fi.

Starting Kit

Starting Kit on kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opintojen alkua helpottava astiapaketti. Astiapaketteja vuokraa Hervannan kampuksella ESN INTO ja keskustan sekä Kaupin kampuksilla ESN FINT.