Pakettiautot

Ohjeet pakettiauton lainaamiseen, hinnastot, varauskalenterit ja tiedot autoista löydät Pakettiauto -alasivulta.

Peräkärry

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, Bommari-luiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät Peräkärryn lainaussäännöistä, jotka löytyvät Lomakkeet ja dokumentit. Peräkärry varataan varauskalenterista tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon. Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta (pseura-karry@listmail.tut.fi).

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- tai kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

  • Kolme pesäpallomailaa
  • Kolme palloa
  • Kolme oikean käden räpylää ja yhdeksän vasemman käden räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:

  • Viisi karttua
  • Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Porakone ja työkalupakki

Remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Starting Kit

Starting Kit on kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opintojen alkua helpottava astiapaketti. Starting Kitejä vuokraa Hervannan kampuksella ESN INTO. Keskustan ja Kaupin kampuksilla Starting Kiteistä vastaa ESN FINT.