Porakone ja työkalupakki

Remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallosetti

TREY lainaa 20 euron panttia ja 2 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallosettiä, joka on tällä hetkellä huollossa. Pesäpallosetin voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Jos setit palautetaan lainausehtojen mukaisesti ajallaan käyttökunnossa, pantti maksetaan lainaajalle takaisin kokonaisuudessaan palautuksen yhteydessä ja lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Kyykkä- tai pesäpallosetin osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

  • Kolme pesäpallomailaa
  • Kolme palloa
  • Yhdeksän räpylää

Pakettiauto

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakun lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa killan, kerhon tms. käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa.

Tarkemmat ohjeet pakettiauton vuokraamisesta päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Starting Kit

Starting Kit on kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opintojen alkua helpottava astiapaketti, jonka voi lainata 20 euron panttia vastaan. Ehjänä palautetusta astiastosta maksetaan takaisin 17 euron panttiosuus. Starting kitejä voi noutaa keskustan palvelupisteeltä.

Luistimet ja pulkat

Keskustan palvelupisteeltä voi lainata myös luistinpareja ja pulkkia.