Porakone ja työkalupakki

Remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

Pesäpallosetti on tällä hetkellä huollossa.
TREY lainaa 20 euron panttia ja 2 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja yhtä kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Jos setit palautetaan lainausehtojen mukaisesti ajallaan käyttökunnossa, pantti maksetaan lainaajalle takaisin kokonaisuudessaan palautuksen yhteydessä ja lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallosetin osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:
• Kolme pesäpallomailaa
• Kolme palloa
• Yhdeksän räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:
• Kolme karttua
• Kolme laatikkoa kyykkiä

Pakettiautot

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa opiskelijoiden käyttöön. Hinnat pyritään pitämään opiskelijaystävällisesti selvästi alle vuokraamoiden taksojen. Pakettiauton lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata autoa TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Toinen pakettiautoista sijaitsee keskustan kampuksella ja toinen Hervannassa. Hervannassa. Hervannan pakettiauton vuokraukseen liittyvät ohjeet löydät täältä.

Tällä hetkellä Hervannan kampuksella sijaitsevan auton voi varata suoraan varauskalenterista. Keskustan kampuksella olevan pakettiauton voi puolestaan varata olemalla suoraan yhteydessä pienteollisuustalon palvelutoimistoon.

Pakettiautoille on tulossa yhteinen varauskalenteri nettisivuillemme myöhemmin tänä vuonna.

Starting Kit

Starting Kit on kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opintojen alkua helpottava astiapaketti, jonka voi lainata 20 euron panttia vastaan. Ehjänä palautetusta astiastosta maksetaan takaisin 17 euron panttiosuus. Starting kitejä voi noutaa keskustan palvelupisteeltä.

Luistimet ja pulkat

Keskustan palvelupisteeltä voi lainata myös luistinpareja ja pulkkia.