Porakone ja työkalupakki

Remontti tiedossa? TREYn keskustan palvelupisteeltä saa lainaan työkalupakin ja porakoneen! Voit noutaa työkalut palvelutoimistosta 20 euron panttia vastaan. Työkalupakista löytyy kaikki muutossa tai pienessä remontissa tarpeelliset välineet vasarasta ja ruuvimeisseleistä vatupassiin.

Pesäpallo- ja kyykkäsetit

TREY lainaa 5 euron ylläpitomaksua vastaan yhtä pesäpallo- ja kahta kyykkäsettiä. Setit voi lainata keskustan palvelupisteeltä sen aukioloaikoina. Settejä lainataan arkisin enintään kahdeksi vuorokaudeksi ja viikonloppuisin perjantai-iltapäivästä maanantaiaamuun. Lainaaja saa pyynnöstä kuitin ylläpitomaksusta. Pesäpallo- tai kyykkäsettien osien katoamisesta tai merkittävästä rikkoutumisesta aiheutuvat kulut peritään lainaajalta lainausehtojen mukaisesti.

Yksi pesäpallosetti sisältää:

 • Kolme pesäpallomailaa
 • Kolme palloa
 • 3 oikean käden räpylää ja 9 vasemman käden räpylää

Yksi kyykkäsetti sisältää:

 • Viisi karttua
 • Laatikollinen kyykkiä (80 kpl)

Pakettiautot

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien Moottorikerhon kanssa kahta pakettiautoa edullisella käyttömaksulla opiskelijoiden käyttöön muuttoihin, tavarannoutoihin ym. tarpeisiin. Lue huolellisesti alla olevat ohjeet ennen kuin varaat pakettiauton. Varaus- ja ajo-oikeus vain TREYn jäsenillä (ylioppilaskunnan jäsenmaksun tulee olla maksettu ja varaajalla on oltava B-ajokortti tai Suomen poliisin hyväksymä ulkomainen ajokortti). Vuosittainen jäsenyys on voimassa 1.9.-31.8.

HUOM! Keskustassa sijaitsevaa pakettiautoa voi varata vain keskustan palvelupisteeltä ja Hervannassa sijaitsevaa pakettiautoa vain Hervannan palvelupisteeltä! Pakettiautojen avaimet noudetaan siltä palvelupisteeltä, jolta kyseisen pakettiauton voi varata.

Avainten vastaanottaja vastaa kaikista väärinkäytöksistä ja ajoneuvolle ja mahdollisesti kolmansille osapuolille aiheutuneista vaurioista. Auto on henkilöautoa vaikeampi ajettava, joten kuljettajalle suositellaan vankkaa ajotaitoa.

Keskustakampus

 1. Varaukset puhelimitse/sähköpostitse TREYn toimistoon (p. 0443610210 / help@trey.fi)
 2. Mahdollisuus varata pakettiauto kolmelle erilaiselle periodille: 1. arkipäivänä aamu- tai iltapäivä ma-pe (klo 9.30-12.30 tai 12.30-15.30) 0,5 €/km (minimimaksu 10€/varaus), 2. yön yli maanantai-torstai (klo 15.30- 9.30) 0,5 €/km (minimimaksu 15€/varaus) tai 3. viikonloppu (pe klo 15.30 – ma klo 9.30) 0,5 €/km (minimimaksu 20€/varaus). Huom! Touko-kesäkuussa viikonloppu to-ma. Autoa on mahdollista varata maksimissaan kolmen peräkkäisen periodin ajaksi
 3. Varauksen peruminen tai ajankohdan vaihtaminen on tehtävä viimeistään päivää ennen varauksen ajankohtaa. Myöhästyneistä perumisesta peritään varausperiodin yhteenlaskettujen minimimaksujen suuruinen maksu.
 4. Avaimet ovat noudettavissa yllä olevien varausperiodien alkaessa. Varattaessa useampia peräkkäisiä periodeja tulee avaimet noutaa ensimmäisen periodin aikana, muutoin varaus katsotaan peruuntuneeksi ja peritään kohdan kolme mukaiset myöhästymismaksut. Avaimet palautetaan ennen periodin päättymistä. Myöhästyneestä palautuksesta peritään 20 euron suuruinen lisämaksu. 
 5. Kohdan 2 mukaiset maksut sekä mahdolliset muut korvaukset maksetaan ylioppilaskunnan palvelutoimistoon avainten palautuksen yhteydessä, pois lukien 200 euron omavastuu, joka on mahdollista suorittaa laskulla.
 6. TREY ei korvaa auton käyttäjistä aiheutuneita muiden käyttäjien varausten peruuntumisia, mutta tiedottaa niistä mahdollisimman nopeasti ja ohjaa korvaavan palvelun piiriin.
 7. Allekirjoittamalla  sopimuksen pakettiauton lainaaja hyväksyy yllä mainitut ehdot.

Hervannan kampus

Hervannan pakettiauton lainaukseen liittyvät ohjeet löydät täältä ja varauskalenterin täältä.

Peräkärry

Ylioppilaskunta lainaa yhdessä Tampereen Teekkarien PerinneSeuran kanssa peräkärryä opiskelijoiden käyttöön. Peräkärryn lainaajalta edellytetään TREYn jäsenyyttä ja Suomessa hyväksyttyä, vähintään B-luokan ajokorttia. Ylioppilaskunnan jäsenet voivat lainata peräkärryä TREYn yhdistysaseman saaneen opiskelijajärjestön käyttöön. Peräkärry sijaitsee Hervannan kampuksen pommisuojassa, bommariluiskan sisäpuolella. Tarkemmat ohjeet lainaukseen ja hinnaston löydät täältä. Peräkärry varataan varauskalenterista, tai olemalla yhteydessä Hervannan palvelutoimistoon. Palvelutoimiston ollessa kiinni kesällä, peräkärry varataan suoraan PerinneSeuralta pseura-karry@listmail.tut.fi.

Starting Kit

Starting Kit on kansainvälisille opiskelijoille tarkoitettu opintojen alkua helpottava astiapaketti. Astiapaketteja vuokraa Hervannan kampuksella ESN INTO ja keskustan sekä Kaupin kampuksilla ESN FINT.