Mobiiliopiskelijakortti on Tuudon tarjoama palvelu, jolla saat opiskelijakortin puhelumeesi veloituksetta!

Tuudosta löytyvällä opiskelijakortilla käyttäjä on oikeutettu  valtakunnallisiin opiskelijan etuihin, kuten opiskelijahintaiseen lounaaseen sekä alennuksiin mm. VR:n ja Matkahuollon palveluissa. Opiskelijakortilla pääsee hyödyntämään paikallisia Opiskelijan Tampere -etuja ja opiskelijoille suunnattuja etuja ja tarjouksia valtakunnallisesti. Etujen ja opiskelijakortin ohella myös TREYn oma palveluvalikko löytyy Tuudosta. TREYn sisältöjä käyttäjä pääsee helposti selaamaan Tuudon sivuvalikon kautta. Tuudossa voi kätevästi selata vaikkapa opiskelijaravintoloiden ruokalistoja!

Mobiiliopiskelijakortti vaatii voimassaolevan ylioppilaskunnan jäsenyyden.

Näin otat Tuudon käyttöön

Lataa Tuudo käyttöösi ilmaiseksi applikaatiokaupasta.

Avaa sovellus, valitse oppilaitoslistasta Tampereen yliopiston ja kirjaudu sisään omilla TUNI-tunnuksillasi. Tuudo tunnistaa automaattisesti käyttäjän oikeuden opiskelijakorttiin.

Opiskelijakortti löytyy Tuudon sivuvalikosta oikeasta yläkulmasta Korttilompakko-ikonin takaa. Lataa mobiiliopiskelijakorttiin itsestäsi tunnistettava kuva ja kortti on valmis käytettäväksi! Huomaathan, että kuvan mobiiliopiskelijakorttiin voi ladata vain kerran.

Ongelmia Tuudon kanssa?

Teknisissä ongelmatilanteissa käyttäjä voi aina olla yhteydessä Tuudon asiakaspalveluun info@tuudo.fi tai suoraan Tuudon sivuvalikosta löytyvän Ota yhteyttä -osion kautta.

Miltä Tuudon opiskelijakortti näyttää?

Mobiiliopiskelijakortti Tuudon käyttäjänäkymä, jossa näkyy opiskelijan nimi, syntymäaika, kortin voimassaoloaika ja opiskelijaetuja kortilla tarjoavien Kelan, VR:n ja Matkahuollon logot.

Latasin vahingossa vääränlaisen kuvan mobiiliopiskelijakorttiin enkä saa kuvaa vaihdettua, mitä teen?

Sovellukseen ei kannata ladata kuvaa, josta käyttäjää ei tunnista, sillä kuvaa ei voi itse vaihtaa. Jos käyttäjä kuitenkin vahingossa lataa korttiin kuvan, josta häntä ei pysty tunnistamaan, voi käyttäjä olla yhteydessä Tuudon asiakaspalveluun info@tuudo.fi -osoitteeseen.

Kuka voi käyttää opiskelijakorttia?

Olet oikeutettu korttiin, jos sinulla on alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon opinto-oikeus. Läsnäolo lukukaudella vaaditaan. Tohtorikoulutettaville tai avoimen opiskelijoille kortti ei kuulu.

Onko avoimen korkeakoulun opiskelijoille omaa tunnistetta?

Avoimen korkeakoulun opiskelija ei saa käyttöönsä mm. Kelan ja VR:n etuuksiin oikeuttavaa opiskelijakorttia Tuudoon.

Miksi kortti ei näy, vaikka sen pitäisi?

Opiskelijakortti voi joskus hetkellisesti lakata toimimasta, jos Tuudon yhteys yliopiston järjestelmään on jostain syystä katkennut. Ongelmat korjaantuvat useimmiten nopeasti. Opiskelijan tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi lukukaudelle ja hoitanut siihen liittyvät maksut ennen kuin kortti näkyy.

Vaikuttaako valmistuminen tunnisteeseen?

Kyllä. Kelan, VR:n ja Matkahuollon kriteerien mukaan opiskelijakortti lakkaa toimimasta heti, kun opinto-oikeus päättyy. Opinto-oikeus päättyy mm. valmistumispäivänä. Samat säännöt pätevät myös perinteisiin fyysisiin kortteihin.

 

Tuudon opiskelijakortti on Kelan virallisesti hyväksymä, lue aiheesta lisää Kelan sivuilta.