Uutiskirje

TREYn uutiskirjeeseen kerätään yhteisöä kiinnostavia tapahtumia ja tietoa ajankohtaisista asioista ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja Tampereella. TREYn uutiskirje ilmestyy perjantaisin. Ylioppilaskunta välittää jatkuvasti tietoa myös järjestöjensä viestintävastaaville, jotka voivat halutessaan lähettää näistä tiedoista koostettuja uutiskirjeitä eteenpäin. Lisäksi ylioppilaskunnalla on koulutus- ja sosiaalipoliittisia uutiskirjeitä aiheista syvemmin kiinnostuneille. Ylioppilaskunnan uutiskirjeet lähetetään Mailchimp-palvelun kautta. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi Mailchimpissä.

Telegram-tiedotus

Ylioppilaskunta viestii kaikkia opiskelijoita koskevista asioista avoimen Telegram-tiedotuskanavan kautta! Telegram-tiedotuskanavalla kerrotaan ylioppilaskunnan ajankohtaisista asioista ja tuetaan yliopiston viestintää koko yhteisöä koskeviin teemoihin liittyen. Tiedotuskanavalle voi liittyä tämän Telegram-kutsulinkin kautta.

Telegram on pikaviestinsovellus, joka on ladattavissa mm. Windowsille, Macille, Androidille ja iOS:lle. Telegram on aktiivisessa käytössä monessa piirissämme toimivassa järjestössä. TREYn Telegram-tiedotuskanavaa ylläpitää TREYn viestintäsektori, johon voit ottaa yhteyttä viestinta@trey.fi.

Perheellisten opiskelijoiden Telegram-ryhmä

TREY ylläpitää Telegram-ryhmää perheellisille opiskelijoille. Ryhmä on tarkoitettu vertaistueksi ja keskustelupaikaksi opiskelijoille, jotka yhdistävät perhe-elämää ja opintoja. Ryhmässä on myös mahdollisuus ostaa, myydä, antaa tai vaihtaa lastentarvikkeita.

TREYn perheellisten opiskelijoiden ryhmää ylläpitää TREYn sosiaalipoliittinen sektori, johon voit ottaa yhteyttä sopo@trey.fi. Ryhmään pääsee ottamalla yhteyttä sosiaalipoliittiseen sektoriin sähköpostitse.

Sähköpostilistat

Ylioppilaskunta kerää järjestöjen toimikausien vaihtuessa keskitetysti kaikkien järjestöjen toimijoiden yhteystiedot näitä sähköpostilistoja varten. Järjestöjen yhteystiedot näille sähköpostilistoille ilmoitetaan siis keskitetysti ylioppilaskunnan ylläpitämän lomakkeen kautta. Olethan yhteydessä viestintäsektoriimme, jos sähköpostilistoista on kysyttävää!

Järjestöt

Järjestöjen sähköpostilistoissa ole yhteydessä ylioppilaskunnan järjestösektoriin. Listat ovat:

trey-jarjestot@lists.tuni.fi. Tälle listalle voi lähettää tiedotteita, joiden toivoo tavoittavan ylioppilaskunnan yhdistysasemassa olevien järjestöjen hallitukset. Huomaathan, että lista on kaksikielinen. Liity järjestölistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

trey-tiedotuslista@lists.tuni.fi. Tälle listalle voi lähettää tiedotteita, joiden toivoo tavoittavan kaikki järjestöt. Järjestöjen tiedotusvastaavat laittavat täältä viestit eteenpäin omiin viikkotiedotteisiinsa tai vastaaviin. Huomaathan, että lista on kaksikielinen, eikä viesteissä saa olla liitteitä. Viestitulvan minimoimiseksi listalle käytämme harkintaa erilaisten tutkimus- ja kyselypyyntöjen jakamisessa. Liity tiedotuslistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Sisäänotollisten ainejärjestöjen puheenjohtajien eli Syndikaatin sähköpostilista: trey-puheenjohtajat@lists.tuni.fi. Jos kuulut Syndikaattiin, mutta et ole sähköpostilistalla, ota yhteys jarjesto@trey.fi.

Järjestöjen kv-vastaavien sähköpostilista: trey-kv@lists.tuni.fi. Liity kv-listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Järjestöjen tapahtumavastaavien sähköpostilista: trey-tapahtumatoimijat@lists.tuni.fi. Liity tapahtumatoimijoiden listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Järjestöjen alumniasoista vastaavien sähköpostilista: trey-alumnivastaavat@lists.tuni.fi. Liity alumnivastaavien listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Edustajisto

TREYn edustajiston sähköpostilista on trey-edustajisto@lists.tuni.fi.

Tuutorointi

Tuutoroinnin sähköpostilistoissa ole yhteydessä ylioppilaskunnan tuutorointisektoriin. Listat ovat:

Kaikkien tuutorien sähköpostilista: trey-tuutorit@lists.tuni.fi. Liity tuutorien sähköpostilistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Kaikkien kv-tuutorien sähköpostilista: trey-internationaltutors@lists.tuni.fi. Liity kv-tuutorien sähköpostilistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Järjestöjen tuutorivastaavien sähköpostilista: trey-tuutorivastaavat@lists.tuni.fi. Liity järjestöjen tuutorivastaavien sähköpostilistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Edunvalvonta

Ylioppilaskunnan piirissä toimivat edunvalvontatoimijat ja hallinnon opiskelijaedustajat löydät seuraavilta sähköpostilistoilta. Listoja hallinnoivat ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittiset asiantuntijat.

Hallinnon opiskelijaedustajat: trey-halloped@lists.tuni.fi. Liity hallinnon opiskelijaedustajien listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Järjestöjen koulutuspoliittisten vastaavien sähköpostilista: trey-kopovastaavat@lists.tuni.fi. Liity kopovastaavien listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Kaikille koulutuspolitiikasta kiinnostuneille: trey-kopo@lists.tuni.fi. Liity kopolistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Kaikille sosiaalipolitiikasta kiinnostuneille ja vastaaville: trey-sopo@lists.tuni.fi. Liity sopolistalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Kaikille kansainvälisyysasioista kiinnostuneille ja vastaaville: trey-kv@lists.tuni.fi. Liity kv-listalle lists.tuni.fi -palvelussa.

Pöytäkolmiot

TREYn pöytäkolmio on yliopiston ravintoloihin jaettava ja kerran kuukaudessa ilmestyvä tuloste, josta voit tarkastaa ajankohtaisimmat ylioppilaskunnan kuulumiset ja tapahtumat sekä edunvalvontauutiset. Pöytäkolmion kokoamisesta vastaa TREYn viestintäsektori, joka kuulee palautetta mielellään!

Ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteri

Ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteri jaetaan opiskelijakorttien ja lukuvuositarrojen jaon yhteydessä jäsenille aina syyslukukauden alussa.

Yhteisön tapahtumakalenteri

Tästä tapahtumakalenterista löydät yhdestä paikasta kaikkien ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen tapahtumat. Kalenterissa on tulevat bileet, saunaillat, lajitutustumiset, esitykset, keskustelutilaisuudet ja paljon muuta! Voit tilata kalenterin omaan kalenteriisi Yhteisön tapahtumakalenterin omalta sivulta.

Ylioppilaslehti Visiiri

TREYllä on oma ylioppilaslehti Visiiri, josta voit lukea lisää omalta Ylioppilaslehti-alasivulta.