Uutiskirje

TREYn uutiskirjeeseen kerätään yhteisöä kiinnostavia tapahtumia ja tietoa ajankohtaisista asioista ylioppilaskunnassa, yliopistolla ja Tampereella. TREYn uutiskirje ilmestyy perjantaisin. Ylioppilaskunta välittää jatkuvasti tietoa myös järjestöjensä viestintävastaaville, jotka voivat halutessaan lähettää näistä tiedoista koostettuja uutiskirjeitä eteenpäin. Lisäksi ylioppilaskunnalla on koulutus- ja sosiaalipoliittisia uutiskirjeitä aiheista syvemmin kiinnostuneille. Ylioppilaskunnan uutiskirjeet lähetetään Mailchimp-palvelun kautta. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi Mailchimpissä.

Telegram-tiedotus

Ylioppilaskunta viestii kaikkia opiskelijoita koskevista asioista avoimen Telegram-tiedotuskanavan kautta! Telegram-tiedotuskanavalla kerrotaan ylioppilaskunnan ajankohtaisista asioista ja tuetaan yliopiston viestintää esimerkiksi koronalinjauksiin ja muihin koko yhteisöä koskeviin teemoihin liittyen. Tiedotuskanavalle voi liittyä tämän Telegram-kutsulinkin kautta.

Telegram on pikaviestinsovellus, joka on ladattavissa mm. Windowsille, Macille, Androidille ja iOS:lle. Telegram on aktiivisessa käytössä monessa piirissämme toimivassa järjestössä. TREYn Telegram-tiedotuskanavaa ylläpitää TREYn viestintäsektori, johon voit ottaa yhteyttä viestinta@trey.fi.

Sähköpostilistat

Ylioppilaskunta kerää järjestöjen toimikausien vaihtuessa keskitetysti kaikkien järjestöjen toimijoiden yhteystiedot näitä sähköpostilistoja varten. Järjestöjen yhteystiedot näille sähköpostilistoille ilmoitetaan siis keskitetysti ylioppilaskunnan ylläpitämän lomakkeen kautta. Olethan yhteydessä viestintäsektoriimme, jos sähköpostilistoista on kysyttävää!

Järjestöt

Järjestöjen sähköpostilistoissa ole yhteydessä ylioppilaskunnan järjestösektoriin. Listat ovat:

trey-jarjestot@lists.tuni.fi. Tälle listalle voi lähettää tiedotteita, joiden toivoo tavoittavan ylioppilaskunnan yhdistysasemassa olevien järjestöjen hallitukset. Huomaathan, että lista on kaksikielinen.

trey-tiedotuslista@lists.tuni.fi. Tälle listalle voi lähettää tiedotteita, joiden toivoo tavoittavan kaikki järjestöt. Järjestöjen tiedotusvastaavat laittavat täältä viestit eteenpäin omiin viikkotiedotteisiinsa tai vastaaviin. Huomaathan, että lista on kaksikielinen, eikä viesteissä saa olla liitteitä. Viestitulvan minimoimiseksi listalle käytämme harkintaa erilaisten tutkimus- ja kyselypyyntöjen jakamisessa.

Sisäänotollisten ainejärjestöjen puheenjohtajien eli Syndikaatin sähköpostilista: trey-puheenjohtajat@lists.tuni.fi

Järjestöjen kv-vastaavien sähköpostilista: trey-kv@lists.tuni.fi

Järjestöjen tapahtumavastaavien sähköpostilista: trey-tapahtumatoimijat@lists.tuni.fi

Järjestöjen alumniasoista vastaavien sähköpostilista: trey-alumnivastaavat@lists.tuni.fi

Edustajisto

TREYn edustajiston sähköpostilista on trey-edustajisto@lists.tuni.fi.

Tuutorointi

Tuutoroinnin sähköpostilistoissa ole yhteydessä ylioppilaskunnan tuutorointisektoriin. Listat ovat:

Kaikkien tuutorien sähköpostilista: trey-tuutorit@lists.tuni.fi

Kaikkien kv-tuutorien sähköpostilista: trey-internationaltutors@lists.tuni.fi

Järjestöjen tuutorivastaavien sähköpostilista: trey-tuutorivastaavat@lists.tuni.fi

Edunvalvonta

Ylioppilaskunnan piirissä toimivat edunvalvontatoimijat ja hallinnon opiskelijaedustajat löydät seuraavilta sähköpostilistoilta. Listoja hallinnoivat ylioppilaskunnan koulutus- ja sosiaalipoliittiset asiantuntijat.

Hallinnon opiskelijaedustajat: trey-halloped@lists.tuni.fi

Järjestöjen koulutuspoliittisten vastaavien sähköpostilista: trey-kopovastaavat@lists.tuni.fi

Kaikille koulutuspolitiikasta kiinnostuneille: trey-kopo@lists.tuni.fi

Kaikille sosiaalipolitiikasta kiinnostuneille ja vastaaville: trey-sopo@lists.tuni.fi

Kaikille kansainvälisyysasioista kiinnostuneille ja vastaaville: trey-kv@lists.tuni.fi

Pöytäkolmiot

TREYn pöytäkolmio on yliopiston ravintoloihin jaettava ja kerran kuukaudessa ilmestyvä tuloste, josta voit tarkastaa ajankohtaisimmat ylioppilaskunnan kuulumiset ja tapahtumat sekä edunvalvontauutiset. Pöytäkolmion kokoamisesta vastaa TREYn viestintäsektori, joka kuulee palautetta mielellään!

Ylioppilaskunnan kalenteri

Ylioppilaskunnan kalenteri jaetaan opiskelijakorttien ja lukuvuositarrojen jaon yhteydessä jäsenille aina syyslukukauden alussa.

Ylioppilaslehti Visiiri

TREYllä on oma ylioppilaslehti Visiiri, josta voit lukea lisää omalta Ylioppilaslehti-alasivulta.