Lukuvuonna 2020–2021 ylioppilaskunnan perusopiskelijan jäsenmaksu on 88,50 euroa, josta syksyn 2020 YTHS-maksun osuus on 28,50 euroa. Tällä osuudella saat YTHS:n palvelut käyttöösi syyslukukauden ajaksi. Kevään 2021 YTHS-maksu maksetaan erikseen Kelalle. Jäsenmaksuilla kerätyillä varoilla rahoitetaan ylioppilaskunnan edunvalvontatyötä ja ylläpidetään jäsenpalveluita. Mikäli ilmoittaudut vain toiselle lukukaudelle, on jäsenmaksu tällöin puolet koko lukuvuoden jäsenmaksusta. YTHS-maksu on pakollinen, eikä sitä voida erottaa ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. YTHS-maksusta vapautuu ainoastaan, jos voi osoittaa maksaneensa sen aikaisemmin johonkin muuhun oppilaitokseen. YTHS:n maksupalautusanomukset on tehtävä syksyn osalta 30.09.2020 mennessä.

Jatko-opiskelijan jäsenmaksu lukuvuodelta on 30 euroa. Jatko-opiskelijoiden jäsenmaksu ei sisällä YTHS:n palveluita. Vain toiselle lukukaudelle ilmoittautuvalle jatko-opiskelijalle maksu on puolet koko lukuvuoden maksusta (15 e).

Voit lisäksi maksaa SportUni-liikuntamaksun, jolla saat SportUni-liikuntapalvelut käyttöösi lukuvuoden tai toisen lukukauden ajaksi. Koko lukuvuoden SportUni-maksu on 75 euroa. Syyslukukauden maksu on 44 euroa ja kevätlukukauden maksu on 49 euroa. Urheilupalveluiden käyttö edellyttää, että olet läsnäoleva opiskelija.

Ota yhteys ylioppilaskuntaan. Mikäli otat yhteyttä sähköpostitse, tilitiedot ja opiskelijanumero ovat elintärkeät tiedot. Ylimääräinen tai aiheeton maksu palautetaan. Ota kuitenkin huomioon, että tilitämme YTHS:lle eteenpäin heille kuuluvat summat loka- ja helmikuun puolessa välissä. Näiden ajankohtien jälkeen emme palauta enää YTHS:n osuutta jäsenmaksusta.

a) E-maksuissa on 10 minuutin siirtoviive tietokantojen päivityksessä.

b) Ylioppilaskunta saa pankkien viiteluettelot koneellisena seuraavana aamuna. Kannattaa huomioida, että viikonloppuna ei ole pankkipäiviä, joten tilille perjantaina maksetut rahat näkyvät ylioppilaskunnan viiteluettelossa aikaisintaan maanantaiaamuna. Kun ylioppilaskunta saa tiedon maksuista, se siirtyy opiskelijarekisteriin kuluvan vuorokauden aikana.

Saadaksesi opiskelijaedut sinun tulee olla läsnäoleva opiskelija eli maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu ja ilmoittautua läsnäolevaksi yliopistoon. Myös vaihtoon lähtevän täytyy ilmottautua läsnäolevaksi saadakseen opiskelijakorttiin tarran ja tietenkin täytyy maksaa jäsenmaksu.

Huom! Saadaksesi edut sinun täytyy olla läsnäoleva. Ilmoittautuessasi poissaolevaksi et saa lukuvoden tarraa opiskelijakorttiisi, eivätkä opiskelijaedut silloin ole voimassa.

Lähetä opiskelijakortti toimistoon ja laita mukaan osoitteellinen, postimerkillinen palautuskuori. Katso yhteystietomme täältä.

Elokuussa valmistuvat voivat valmistua edellisen kevään jäsenmaksun maksettuaan. Mahdollista turhaan maksettua syyslukukauden jäsenmaksua voi hakea takaisin syyskuun loppuun asti. Syyskuussa valmistuvat joutuvat ilmoittautumaan uudelle lukuvuodelle ja maksamaan ylioppilaskunnan jäsenmaksun syyslukukaudelta.

Tammikuussa valmistuneet voivat valmistua syksyn jäsenmaksulla. Turhaan maksettu kevään jäsenmaksu voidaan siis palauttaa, jos valmistut tammikuussa. Helmikuussa ja siitä eteenpäin valmistuneiden täytyy maksaa kevään jäsenmaksu. Kevään maksun voi maksaa joulukuussa ja ilmottautua kevääksi läsnäolevaksi joululomaan mennessä.

Maksamiseen tarvittavat tiedot saa opintotoimistosta.

Jäsenmaksun huojennusta YTHS:lle tilitettävän osuuden kohdalta haetaan siltä ylioppilaskunnalta, johon se on viimeksi maksettu. Sinun tulee toimittaa tähän ylioppilaskuntaan kuitit maksuista, opiskelijanumero, tilitiedot. Mikäli maksoit ylioppilaskunnan jäsenmaksun viimeisenä TREYlle, asioi tässä asiassa suoraan palvelutoimistollamme. Palvelutoimistollamme täytät anomuksen jäsenmaksun huojentamisesta YTHS:lle tilitettävän maksun osuudesta. Hakemukset käsitellään yhdessä nipussa hakuajan päätyttyä. Jäsenmaksun huojennusanomus tulee tehdä syksyllä syyskuun loppuun mennessä ja vuoden alussa tammikuun loppuun mennessä.