Jatko-opiskelijat voivat liittyä ylioppilaskunnan jäseniksi, mutta jäsenyys on vapaaehtoinen. Lue jäseneksi liittymisestä lisää Jäseneksi liittyminen -sivulta.

Jäseneksi liittyneet jatko-opiskelijat ovat oikeutettuja samoihin ylioppilaskunnan palveluihin kuin perustutkinto-opiskelijatkin, ja jatko-opiskelijan kortilla saa ylioppilaskunnan ja Opiskelijan Tampereen neuvottelemat opiskelijaedut. Jäsenpalveluista löydät lisätietoa omalta alasivultaan. Opiskelijaetuihin voit tutustua Opiskelijan Tampereen nettisivuilla.

Jatko-opiskelijan jäsenyys on edullisempi, koska jäsenyydellä ei saa Matkahuollon alennuksia tai Kelan ateriatukea opiskelijaravintoloissa. Opiskelijoiden omistama Juvenes tarjoaa kuitenkin jatko-opiskelijalle mahdollisuuden edullisempaan lounaaseen.

Tammikuusta 2024 jatko-opiskelijajäsenemme ovat oikeutettuja opiskelija-alennukseen matkustaessaan VRn junilla! Huomaathan, että alennuksen saa vain opiskelijakorteilla, joihin on merkattu VRn logo (mobiiliopiskelijakortit Tuudo ja Frank app). Valitettavasti TREYn vanhoista, muovisista opiskelijakorteista puuttuu VRn logo, joten niillä alennusta ei saa. Kaikissa tammikuun 2024 jälkeen tilatuissa jatko-opiskelijan fyysisissä opiskelijakorteissa on VRn logo.

Jatko-opiskelijat ovat oikeutettuja SportUnin jäsenyyteen, mikäli ovat ylioppilaskunnan jäseniä. Liikuntamaksun voi maksaa OILI-lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä tai suorittaa maksun kortilla tai ePassilla Atalpan, Tamppi Areenan tai TAMKin liikuntakeskuksen asiakaspalvelupisteeseen.

Ylioppilaskunta valvoo ja ajaa myös jatko-opiskelijoiden etuja. Edunvalvonta keskittyy erityisesti opetuksen ja ohjauksen kysymyksiin sekä jatko-opiskelijoiden asemaan yliopistolla, mihin liittyen tehdään yhteistyötä esimerkiksi Tieteentekijöiden ja Tekniikan akateemisten kanssa. Myös ylioppilaskunnan asiantuntijoiden neuvontapalvelut ovat jatko-opiskelijoiden käytössä. Maksamalla jäsenmaksun jatko-opiskelija tukee ylioppilaskunnan tekemää opiskelijoiden yleistä edunvalvontaa valtakunnallisesti sekä yliopistolla.