Tälle sivulle on koottu syksyn 2024 edustajistovaalitapahtumat!


22.10. Hyvinvointiviikko: Mikä v*tun puurobaari?

TREYn puurobaari-tapahtuman mainos.

Siis mistä näissä edarivaaleissa on oikein kyse, miksi niissä äänestetään ja miten äänestän niissä? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus saada kysymyksiisi vastauksia eeppisen puurobaarin äärellä! Tule nauttimaan itse kokoamastasi puuroaamiaisesta erilaisilla maukkailla höysteillä Hyvinvointiviikon tiistaina 22.10. klo. 9-11 Hervannan kampuksen kielikeskuksen keittiössä päärakennuksessa! Aamiaista on tarjolla koko tapahtuman ajan, eikä aamiaiselle tarvitse ilmoittautua etukäteen.

24.10. Vaalipaneeli

Edustajistovaalipaneelin mainoskuva.

Sun ei tarvitse valita söpöjen Moo Dengin ja Pesto-pingviinin välillä, mutta edustajistovaaliehdokkaiden välillä tarvitsee! TREYn edustajistovaalipaneeli torstaina 24.10. nostaa esiin vaaliliittojen näkemyksiä ja heidän välisiä eroja! Paneeli järjestetään Väinö Linna -salissa keskustakampuksella ja se striimataan TREYn Youtube-kanavalle. Englanninkielinen paneeli järjestetään klo 11-12 ja suomenkielinen klo 12-13. Tervetuloa paikalle ja linjoille kuulemaan vaaliliittojen debattia!

31.10. & 4.-5.11. Vaaliriehat

Vaaliriehojen mainos.

Vaaliriehat valtaavat yliopiston kampukset 31.10. ja 4.-5.11. – oletko valmis liittymään messiin? Edustajistovaaliriehat yhdistävät vaalitorit ja innostavat tempaukset vaalikarkeloihin, jollaisia ei ole ennen nähty! Vaaliriehat järjestetään kampuksilla seuraavasti:

  • Hervannassa torstaina 31.10. klo 10-14
  • Kaupissa maanantaina 4.11. klo 10-14
  • Keskustakampuksella tiistaina 5.11. klo 10-14

Tule tsekkaamaan, mistä vaaliriehoissa on oikein kyse, ja löydä sisältäsi äänestämisen palo!

6.11. Vaalivalvojaiset

Vaalivalvojaisten mainos.

Kuka pääsee edustajistoon? Mikä vaaliliitto saa eniten paikkoja? Edustajistovaalit huipentuvat vaalivalvojaisiin keskiviikkona 6.11!

TREYn edustajistovaalivalvojaiset järjestetään Hervannan kampuksen TEK Loungessa keskiviikkona 6.11. klo 17.30. Tilaisuus alkaa striimatulla vaalistudiolla, jossa haastattelemme ehdokkaita ja vaaliliittoja ennen illan kohokohtaa eli vaalituloksen julkistusta! Vaalistudiota voi seurata niin paikan päällä kuin TREYn Youtube-striimin kautta. Jännitys tiivistyy!

Vaalitapahtumien lisätiedot

Vaalitapahtumat järjestetään Tampereen yliopiston kampuksilla. Esteettömyydestä yliopiston kampuksilla voit lukea Intrasta.

Tapahtumissa noudatetaan TREYn turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisemman tilan periaatteet löytyvät TREYn nettisivuilta täältä.

Pidetään vaalitapahtumat kaikille mukavana ja häirinnästä vapaana. Jos kuitenkin kohtaat epäsopivaa käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä TREYn häirintäyhdyshenkilöihin hairinta@trey.fi. Voit olla häirintäyhdyshenkilöpihin yhteydessä myös lomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeen löydät tämä linkin kautta.

Lisätietoja vaalitapahtumista voit tiedustella vaalit@trey.fi.